Kek ne zamjera svojim igračima voljni moment, ali uočava nervozu kod igrača

"Kad prvi put pobijedimo onda ćemo krenuti igrati stvarno dobro", misli Bezjak

19.07.2015., stadion Kantrida, Rijeka - MAXtv Prva HNL, 2. kolo, HNK Rijeka - NK Slaven Belupo. 
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Dva je pogotka postigao Rijekin napadač Roman Bezjak u 3-3 remiju njegove momčadi protiv Slaven Belupa. Utakmica na Kantridi igrana je u nedjelju, a nakon drugog kola nacionalnog prvenstva aktualni hrvatski viceprvak ima dva boda.

Bezjak je uvjeren da će pobjede uskoro stići.

“Vraćamo se sigurno na naš pravi put. Kad prvi put pobijedimo onda ćemo se dodatno opustiti i krenuti igrati stvarno dobro. Onako kako smo igrali posljednjih dvadeset minuta tako smo trebali igrati od početka utakmice. Dobro je da smo se vratili u utakmicu i poveli, ali opet nam se događaju indivudualne pogreške, koje su nas stajale dva boda.”

Rijeka prima jeftine golove

Trener momčadi Matjaž Kek uočio je nervozu u redovima svoje momčadi kojoj ne zamjere htijenje i želju za pobjedom.

“Kada u domaćoj utakmici primiš tri ovakva gola onda ne zaslužuješ više od boda. Voljni moment je bio dobar, vidjelo se da igrači žele, ali bilo je prisutno dosta nervoze u obrani gdje primiš ovakve golove a s druge strane ne realiziraš takve prilike. Teško je tako pobijediti… Mislim da je voljni moment bio apsolutno uredu, ali nervoza koja je posljedica svega što se događalo zadnjih dana apsolutno nas je sputala. S jedne strane primamo jeftine pogotke a s druge promašujemo takve prilike”, prokomentirao je Kek utakmicu.