Mediji pišu o kandidatima za Vučevićevog nasljednika u Hajduku

Goran Vučević je inače treći trener koji je ove sezone vodio Hajduk

07.05.2014., Vis – Predsjednik Hajduka Marin Brbic i Goran Vucevic na putu za Vis na proslavu obljetnice 70 godina obnavljanja Hajduka u Drugom svjetskom ratu. Photo: /
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Iako Hajduk još uvijek nije službeno objavio da Goran Vučević više nije trener Hajduka, u medijima se naveliko špekulira s imenima potencijalnih nasljednika. Ivan Katalinić pojavio se kao izgledni kandidat, ali je ta informacija brzo demantirana. Trenutno se spominje ime Marija Osibova. On bi prema pisanju Slobodne Dalmacije trebao voditi Bijele na gostovanju u Koprivnici gdje ih u nedjelju dočekuje Slaven Belupo.

Dva poraza u dvije utakmice

Podsjetimo, Vučević je preuzeo klupu Hajduka prije deset dana. U dvije utakmice koliko je vodio klub Bijeli su doživjeli dva poraza. u prvenstvu protiv Rijeke te u polufinalu Kupa protiv Splita.

Vučević je inače treći trener koji je ove sezone vodio Hajduk. Prije njega na klupi su sjedili Igor Tudor i Stanko Poklepović. Vučević je ranije obnašao funkciju sportskog direktora, a spominje se da bi se mogao vratiti na tu poziciju.