Svi se pitaju je li Goran Vučević još uvijek trener splitskog Hajduka

U prvenstvu je poražen od Rijeke, dok ih je Split izbacio iz Kupa

13.04.2015., Poljud, Split – Hajduk je na izvanrednoj konferenciji za medije potvrdio kako Stanko Poklepovic vise nije trener splitske momcadi. Na klupu Hajduka umjesto njega dolazi sportski direktor Goran Vucevic, koji ce na toj funkciji ostati do kraja sezone. Predsjednik Marin Brbic i novi trener sportski direktor Goran Vucevic. Photo: Tino Juric/PIXSELL
FOTO: Tino Juric/PIXSELL

Goran Vučević više nije trener Hajduka, a zajedno s njim klupu napuštaju i Zlatko Vujović te Tonči Gabrić, objavio je u četvrtak ujutro dio medija. Prema pisanju 24 sata od jutra na Poljudu traju konzultacije, a prvi potez je bio odlazak cijelog stručnog stožera. Također, dodaju da bi se tijekom dana trebao sastati Nadzorni odbor koji bi trebao imenovati novog trenera.

Prema najnovijim neslužbenim informacijama Vučević bi trebao ostati u klubu kao član Uprave, dok bi ga na klupi trebao zamijeniti Ivan Katalinić. Kako javlja Slobodna Dalmacija pomoćnik bi mu trebao biti Stipe Balajić, dok bi spotrtski direktor trebao biti Nenad Pralija.

Demantij Hajduka

Međutim, pojavile su se i druge informacije prema kojima ipak nije došlo do smjene trenera. Kako javlja HRT, iz Hajduka su demantirali jutrošnje medijske špekulacije o otkazu Goranu Vučeviću nakon samo dvije odrađene utakmice i deset dana na provedenih klupi. Sada ostaje vidjeti kakvo će biti službeno objašnjenje i je li došlo do ostavke ili smjene trenera. Ili će ipak Vučević ostati na klupi.

Jutrošnji je trening, inače, vodio stručnjak za kondicijsku pripremu Mario Tomljanović.

https://www.youtube.com/watch?v=bYwVfFi-qVo

Javila se i udruga Naš Hajduk

U međuvremenu, Udruga Naš Hajduk oglasila se priopćenjem u kojem demantira da traži ostavke čelnih ljudi Hajduka.

– Jedina istina je da je smo za danas, imali već od ranije dogovoren sastanak s predstavnicima kluba na temu predstojećih izbora za Nadzorni odbor i info tribinu koja se održava večeras u 19 sati u kino dvorani poljudskog stadiona, a na koju koristimo još jednu priliku pozvati sve zainteresirane.

Sve ostalo su obične laži plasirane kroz kojekakva naklapanja i nagađanja. Udruga nikad nije, niti će pokušati utjecati ni na koji način na rad kluba, te najoštrije demantiramo sve slične insinuacije – stoji u priopćenju Udruge.