Modrić progovorio o teškoj sezoni u Realu i poželio Rakitiću sreću u finalu

'Moje je zdravstveno stanje bolje, ali nedovoljno dobro da bih nastupio protiv Italije'

04.06.2015., Zagreb - U hotelu Westin odrzana dodjela nogometnog Oscara 2015.  Luka Modric i sin Ivano.
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Nakon što je dobio nagradu za najboljeg hrvatskog nogometaša Luka Modrić je progovorio o svom zdravstvenom stanju te je rekao kako mu je ova sezona bila jako teška.

– Bilo je i sjajnih igara i dosega, ali i dosta peha s ozljedama. Ovo će mi biti motivacija da se što bolje pripremim za sljedeću sezonu i krunu reprezentativne sezone, EP u Francuskoj. Moje je zdravstveno stanje bolje, ali nedovoljno dobro da bih nastupio protiv Italije. Bit ću tamo, bodriti reprezentaciju i vjerujem da će moji suigrači ostvariti dobar rezultat – izjavio je Modrić nakon čega je prokomentirao subotnje finale Lige prvaka u kojem će nastupiti i ejdan hrvatski reprezentativac.

Zaželio sreću Rakitiću

– Rakitiću želim da osvoji Ligu prvaka, svojim je igrama i ponašanjem zaslužio sve što mu se događa – dodao je Modrić koji je izrazio zahvalnost dodijeljenom mu nagradom.

– Iznimno sam počašćen, jednako kao i prvi put. Hvala igračima i trenerima od srca, a ovogodišnjeg Oscara posebno ću pamtiti što sam ga primio iz ruku idola iz djetinjstva, Zvonimira Bobana – poručio je Modrić.