Mourinho poručio Realu da svaka Hazardova noga vrijedi 100 milijuna

Real bi za njega morao platiti 200 milijuna funti čime bi postao najskuplji nogometaš

Chelsea’s Portuguese manager Jose Mourinho gestures from the touchline during the English Premier League football match between Chelsea and Stoke City at Stamford Bridge in London on April 4, 2015. AFP PHOTO / GLYN KIRK RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or “live” services. Online in-match […]
FOTO: AFP

Nakon što je Zinedine Zidane izjavio kako prati Edena Hazarda te da bi ga volio vidjeti u dresu Reala, javio se i trener Chelseaja Jose Mourinho koji je uvjeren da njegovi bivši poslodavci neće bez njegovog znanja pokušati dovjesti Belgijca. Međutim, Mourinho je jasno pokazao koliko cijeni svog igrača te je poručio Realu da bi za njega morali izdvojiti 200 milijuna funti (oko 280 milijuna eura) čime bi postao najskuplji nogometaš u povijesti.

– Da odredim njegovu cijenu? 100 milijuna funti i jedan od njihova tri najbolja igrača, ili 100 milijuna funti za svaku njegovu nogu, jer je još uvijek jako mlad – odgovorio je Mourinho na pitanje novinara.

Želi samo u Madrid

– Nisam zabrinut. Prvi bih znao da ga žele jer je moj odnos s predsjednikom i izvršnim direktorom kluba takav da mi ne bi to radili iza leđa. Ukoliko ga žele, Florentino Perez i Jose Sanchez će uzeti telefon u ruke i nazvati me – dodao je Mourinho.

https://www.youtube.com/watch?v=VvyGqpTybRw
Prema pisanju britanskog Mirrora Real Madrid je jedini klub zbog kojeg bi Hazard napustio Chelsea. Zidane je njegov idol, a od malena je obožavatelj Kraljevskog kluba, navode. Ipak, Chelseajev nogometaš još uvijek nije zatražio transfer. No, Portugalac ima mišljenje o tome.

– On je toliko normalan momak da mu ne pristaje glamur – poručio je Mourinho.