Navijači na društvenim mrežama traže odlazak Machada iz Dinama

Trener Zoran Mamić izjavio je nakon utakmice da će igrač biti rigorozno kažnjen

28.07.2015., stadion u Maksimiru, Zagreb - Prva utakmica treceg pretkola Lige Prvaka, GNK Dinamo - FK Molde. Nakon sto je Machado izasao iz igre ispracen je zvizducima nakon cega je prema tribinama pokazao srednji prst, sudac mu je potom dao crveni karton.
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Neodlučan rezultat i srednji prst Paula Machada obilježili su utakmicu trećeg pretkola LIge prvaka između Dinama i norveškog Moldea. Modra desetka je, naime, nesportskim potezom pozdravila publiku u 65. minuti dok je napuštala utakmicu. S terena je zbog slabe igre ispraćen zvižducima, međutim, Portugalcu se to nije dopalo, pa se odlučio na sramoran potez. Trener Zoran Mamić izjavio je nakon utakmice da će igrač biti rigorozno kažnjen te da bi mogao napustiti klub. U tom smjeru razmišljaju i navijači koji su svoje mišljenje iznijeli na Facebooku.

“Nadam se da Machado od sutra više neće biti igrač Dinama”, “Sramota tko u Dinamu nosi broj 10”, “Tjerajte Machada van”, samo su neki od komnetara na Dinamovoj Facebook stranici. Ima i onih koji su stali u njegovu obranu te su doveli u pitanje reakciju navijača.

machadofacebook

“Neznam što ste se svi obrušili na Machada. Neopravdavam njegov potez ali i oni koji su ga izviždali pri izlasku n emogu se zvat navijačima. Zvižde čovjeku pri rezultatu 1:1 u 3. pretkolu lige prvaka umjesto da ga isparate pljeskom kako i priliči. Nije ljepo od njega ali ni od navijača”, piše jedan navijač. Machado se, inače, nastavio svađati s publikom i nakon što je izašao s terena pa ga je morao smirivati član Dinamovog stručnog stožera. Video možete pogledati OVDJE.