Dinamo će u petak objaviti koja je budućnost Machada, igrača koji je gledateljima pokazao srednji prst

Machado je u utorak gledateljima pokazao srednji prst dok je izlazio iz igre

FOTO: screenshot

Dinamo će u petak na konferenciji za medije objaviti kakva je budućnost Paula Machada, nogometaša koji je u utorak na utakmici pretkola Lige prvaka protiv Moldea gledateljima pokazao srednji prst dok je napuštao teren, javlja HRT.

Udaljen iz ekipe

Nakon tog ekscesa Dinamo je Machada udaljio iz prve momčadi, a trener Zoran Mamić je o mogućem raskidom ugovora s Portugalcem rekao: “Jučer smo odradili kratki razgovor gdje sam mu rekao da idućih par dana neće biti u svlačionici dok ne riješimo situaciju. Danas dolazi njegov agent, analizirali smo pravne mogućnosti koje, iskreno, nisu na našoj strani i vidjet ćemo danas”.

Može ponovno zaigrati

Mamić je rekao da postoji mogućnost da problematični Portugalac ponovno zaigra za prvaka Hrvatske. Machado se ispričao za svoj postupak na Facebooku, a to je Mamić prokomentirao sljedećim riječima: “Pitanje je koliko ta isprika može donijeti”.

Podsjetimo, nogometaši zagrebačkog Dinama odigrali su tek 1-1 s norveškim Moldeom u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka, a osim slabe igre Modrih susret je obilježio i nesportski potez Portugalca u redovima zagrebačkog kluba Machada koji je pokazao gledateljima srednji prst, a nakon toga je sudac njemu pokazao crveni karton.

Zvižduci nakon slabe igre

Portugalac je to učinio dok je napuštao igru u 65. minuti, a s terena je nakon slabe igre ispraćen zvižducima. To ga je očito poprilično isprovociralo, pa se odlučio na vulgarno pokazivanje srednjeg prsta prema publici. Svađati s publikom se nastavio i nakon što je izašao s terena, a smirivati ga je morao član Dinamovog stručnog stožera. Video tog događaja pogledajte OVDJE.

Sudac pokazuje Machadu crveni karton
Sudac pokazuje Machadu crveni karton PIXSELL/PIXSELL