Neki španjolski mediji kažu da bi Halilović trebao na posudbu u Sevillu

Sevilla bi u Barcelonu trebala poslati Suareza, a u drugom bi smjeru krenuo Halilović

Croatia's midfielder Alen Halilovic (L) vies with Azerbaijan's defender Maksim Medvedev during the Euro 2016 group H qualifying football match Croatia vs Azerbaijan at Gradski vrt stadium in Osijek, on October 14, 2014. AFP PHOTO/STRINGER
FOTO: AFP

Španjolski Sport, pozivajući se na radijske postaje Onda Cero i Rac1, piše da dolazak Aleixa Vidala iz Seville u Barcelonu možda i neće biti jedina tržišna aktivnost između ova dva kluba u nadolazećem razdoblju. Navodno se razmišlja o posudbi igrača prema kojoj bi Alen Halilović, član Barcelonine B momčadi, preselio u Sevillu, odakle bi u suprotnom smjeru trebao krenuti Denis Suarez.

Navodi se da je Sevilla pokazivala interes za Halilovićem i prije no što je veznjak hrvatske nogometne reprezentacije prešao u Barcelonine redove. Također i da je Halilović od Ivana Rakitića, bivšeg Sevillinog kapetana, mogao čuti da je taj klub sjajan za razvoj mladih igrača, pa bi obje strane pritom mogle profitirati. Halilović, podsjetimo, s Barcelonom B nije uspio ove sezone zadržati drugoligaški status.

https://www.youtube.com/watch?v=Czbgc2JSbt0

Što se Suareza tiče, riječ je o Barceloninom igraču posuđenom Sevilli, koji igra na poziciji ofenzivnog veznog.