Pinto i Pivarić kažu da su svjesni težine zadatka, ali najavljuju prolazak Dinama u 3. pretkolo Lige prvaka

"Jasno je da idemo po pobjedu i prolaz, ništa drugo nam niti ne pada na pamet", uvjerava Pinto

23.07.2013., stadion u Maksimiru, Zagreb - Uzvratna utakmica 2. pretkola Lige prvaka, GNK Dinamo Zagreb - Fola Esch.
Photo: Sanjin Strukicl/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Nogometaši Dinama sletjeli su u Luksemburg gdje ih u srijedu s početkom u 20 sati očekuje uzvratna utakmica 2. pretkola Lige prvaka protiv Fole Esch. Prva je, podsjetimo, na Maksimiru završila rezultatom 1-1.

“Jasno je da idemo po pobjedu i prolaz, ništa drugo nam niti ne pada na pamet. U prvoj utakmici nismo baš bili dobri, završilo je kako je završilo i sada imamo novu utakmicu u kojoj možemo sve popraviti”, izjavio je pred odlazak na put Ivo Pinto, a na tragu njegova razmišljanja je i njegov suigrač iz obrambenog reda momčadi Josip Pivarić:

Zakomplicirali prolaz

“Zakomplicirali smo si prolaz s tih 1-1 u Maksimiru i znamo da nam sigurno neće biti lako, ali znamo koji su naši ciljevi i zanima nas samo pobjeda. Ponavljam, neće biti lako, ali već smo u Osijeku igrali bolje, stvarali prilike i siguran sam da ćemo u Luksemburgu proći dalje i nastaviti u 3. pretkolo.”

Ostvare li se nadanja Dinamovih igrača, izglednim se čini da ih u sljedećoj rundi kvalifikacija za Ligu prvaka očekuje Molde. Norveška je momčad slavila 5-0 pobjedu u prvoj utakmici protiv armenskog Pjunika.