Prođe li Folu, u 3. pretkolu Dinamo će igrati (vjerojatno) protiv Moldea

Norveški Molde je u prvoj utakmici s 5-0 bio bolji od Pjunika iz Armenije

15.07.2015., stadion u Maksimiru, Zagreb - Kvalifikacije za Ligu prvaka, drugo pretkolo, GNK Dinamo - CF Fola Esch. Jozo Simunovic. 
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Ostvare li plasman u 3. pretkolo nogometne Lige prvaka, igrači Dinama u njemu će se susresti s pobjednikom susreta između norveškog Moldea i armenskog Pjunika. Budući da je prvi susret završio uvjerljivom 5-0 pobjedom Norvežana, zaključiti se može da će upravo ta momčad stajati na putu hrvatskim prvacima, uspiju li oni odraditi svoj dio posla.

Podsjetimo, zagrebačka je momčad u prvoj utakmici 2. pretkola odigrala slabih 1-1 protiv Fole Esch iz Luksemburga i na gostovanju će tražiti pobjedu za ostanak u Europi. Ta se utakmica igra u Luksemburgu 22. srpnja.

Molde je prošle sezone uvjerljivo slavio naslov prvaka u domaćem prvenstvu u kojemu u ovoj sezoni, nakon 16 odigranih kola, drži šesto mjesto ljestvice.

Prve utakmice 3. pretkola natjecanja na rasporedu su 28. i 29. srpnja, a uzvrati 4. i 5. kolovoza. Prođe li Dinamo Folu, u prvoj će utakmici protiv norveške momčadi biti domaćin.