Procurila snimka sukoba na Malti, ravnateljstvo policije potvrdilo da je uhićeno šest hrvatskih navijača

Petnaestak hrvatskih navijača sukobilo se sa zaštitarima iz Srbije

FOTO: Screenshot

Uoči kvalifikacijske nogometne utakmice za Euro 2016. između Malte i Hrvatske uhićeno je šest hrvatskih navijača koji su se sukobili s redarima u jednom malteškom noćnom klubu, doznaje se neslužbeno iz visokog izvora u ravnateljstvu hrvatske policije, javlja Hina.

Kao što smo već pisali, petnaestak hrvatskih navijača sukobilo sinoć s radnicima osiguranja iz Srbije u noćnom klubu White Palace u centru Paceville na Malti. Prema njima, uslijedila je brza intervencija malteške policije te je nekoliko osoba uhićeno, a zatvoreni su i okolni lokali.

Snimka nereda

Također, pozivajući se na maltešku policiju, i dnevni list Times of Malta objavio je da je uhićeno šest hrvatskih navijača nakon tučnjave do koje je došlo oko 1.30 u noći. Oni su potvrdili da su tijekom sukoba navijači na zaštitare bacali čaše, boce i stolice te da je napravljena materijalna šteta na obližnjim kafićima i restoranima.

U međuvremenu, procurila je snimka nereda u kojima su sudjelovali hrvatski navijači.

Podsjetimo, HNS je zatražio od navijača da ne putuju na posljednju utakmicu reprezentacije u ovom kvalifikacijskom ciklusu za odlazak na Europsko prvenstvo, dok je Malteški savez jasno poručio da hrvatskim navijačima neće biti dozvoljen ulazak na stadion. No, oni najuporniji su poručili da će biti na stadionu unatoč izrečenim mjerama, o čemu više možete pročitati ovdje.