Shumacherova agentica tvrdi da se njegovo zdravstveno stanje popravlja

U prosincu 2013. godine bivši je prvak pao na skijanju i udario glavom u stijenu

German Formula One driver Michael Schumacher (L) puts on a helmet during a practice session ahead of the annual Race of Champions (ROC) at Rajamangala Stadium in Bangkok on December 15, 2012. The Race of Champions (ROC) will take place in Thailand between December 14 and 16 and brings together heavyweights from all motor racing disciplines in the same type of car.    AFP PHOTO / PORNCHAI KITTIWONGSAKUL
FOTO: AFP

Sudeći preme riječima glasnogovornice Michaela Schumachera, Sabine Kemh, zdravstveno stanje sedmerostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1, pomalo se popravlja. Međutim, nakon što je prije više od godinu dana doživio tešku nesreću na skijanju Schumacher je i dalje vezan za krevet.

– Zadovoljni smo što možemo reći da se njegovo stanje i dalje popravlja. To govorim uzimajući u obzir težinu njegove ozljede – rekla je Kehm te je dodala kako će njegov oporavak trajati dugo vremena.

Podsjetimo, u prosincu 2013. godine bivši je prvak pao na skijanju i udario glavom u stijenu. Nedavno je objavljeno da Schumacher ne može hodati i govoriti, a o njemu skrbi liječnički tim od 15 profesionalaca. Procjenjuje se da tjedni troškovi njegova liječenja premašuju 130.000 eura.