Simeone ne smatra Mandžukića nedodirljivim, Marotta poručio da će ga Juventus dovesti ako Tevez ode

Hrvatski napadač bi tako mogao nakon samo jedne sezone napustiti Španjolsku

FOTO: AFP/AFP

Trener Atletico Madrida Diego Simeone prokomentirao je sve češće glasine da bi klub uskoro mogao napusititi hrvatski reprepzentativac Mario Mandžukić za koga je zainteresiran Juventus koji bi ga želio dvesti ukoliko ih napusti Carlos Tevez. Iako je Simeone zadovoljan Mandžukićevim učinkom u prvoj sezoni Argentinac smatra da postoje samo dva nedodirljiva igrača u njegovoj momčadi, ali među njima nije napadač.

Marotta potvrdio interes

“Mandžukić? Ja ne odlučujem o tome tko ide, a tko dolazi. Klub će odlučiti što je najbolje. Zadovoljni smo Mandžukićem. Bio je jako dobar protekle sezone. Naravno da u klubu postoji nekoliko igrača koji se mogu smatrati nedodirljivima, a to su Koke i Diego Godin – rekao je Simeone. Da se nešto oko transfera Mandžukića u Juventuis potvrdio je i izvršni direktog Juventusa Beppe Marotta.

TEVEZ MANDŽUKIĆ
Broj odigranih utakmica u prvenstvu 32 20
Ukupno odigranih minuta 2585 1932
Broj postignutih pogodaka 20 12
Ukupan broj kreiranih prilika 61 23
Postotak dobivenig duela 44,80 51,05
Postotak preciznosti udarca 58 54

“Pronašli smo zamjenu ukoliko Tevez ode. Ime tog igrača je Mandžukić. Imamo pozitivne naznake o njegovom transferu – poručio je Marotta.

https://www.youtube.com/watch?v=_zk8N5Ikd1w

Hrvatski napadač bi tako mogao nakon samo jedne sezone napustiti Španjolsku u kojoj je došao zamijeniti Diega Costu, ali ipak u prvoj sezoni nije uspio doseći njegov učinak. Mandžukić je postigao ukupno 12 prvenstvenih pogodaka.