Talentirani hajdukovac nije siguran hoće li sa splitskim klubom igrati u Europi

Balić kaže da mu je Hajduk na prvom mjestu

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Jedan od najtalentiranijih nogometaša u momčadi Hajduka, 17-godišnji Andrija Balić, nakon pobjede svojeg kluba u prijateljskoj utakmici protiv Domžala rekao je da mu je splitski klub na prvom mjestu, ali i da nije siguran hoće li s njim igrati utakmice u Europi.

“Važno je da smo na početku priprema pobijedili jer noge su još teške, umorni smo od fizičkog dijela priprema. Dobro je ovo za samopouzdanje, puno nam znači ova pobjeda”, izjavio je Balić za Goal.

Hajduk od ovog ljeta vodi novi trener, Damir Burić, a 17-godišnji nogometaš se osvrno na rad s tim strategom: “Zadovoljni smo, radi se puno, ali to smo i očekivali. Pokušavamo upiti njegove savjete i ideje, odraditi sve to na najbolji mogući način. Vide se i osjete promjene u odnosu na prijašnje trenera, ali sve je to isto – na nama je da radimo i prilagodimo se njegovim zahtjevima”, prokomentirao je.

Balić se zatim osvrnuo na nove igrače u svlačionici, Roguljića, Radčenka i Bilyyja: “Roguljića znam od ranije, igram s njim u reprezentaciji, stvarno je dobar igrač. A Radčenko i Bilyy su tek stigli, treba im dati vremena”, rekao je.

Mnogo se pričalo o tome da će Balić napustiti Hajduk i zaputiti se u neki inozemni klub, što je prokomentirao sam igrač: “Ne zamaram se s tim pričama. Tu sam da odradim pripreme, zasad mi je Hajduk na prvom mjestu… Vidjet ćemo što će budućnost donijeti”, rekao je 17-godišnjak koji nije siguran hoće li sa splitskim klubom igrati utakmice u Europi.

“Hajduk s Balićem u Europi? Vidjet ćemo, rano je još, nezahvalno je davati bilo kakve prognoze”, poručio je.