BBC-jeva voditeljica nedavno je milijunima gledatelja pokazala srednji prst. Sad je puštena snimka koja sve objašnjava

Odmah je ispričala ovu situaciju ali je u početku bilo teško za povjerovati

FOTO: Twitter

Milijuni ljudi vidjeli su viralni video voditeljice BBC Newsa koja drži srednji prst prema kameri. Sada je objavljen cijeli video glavne voditeljice BBC Newsa Maryam Moshiri koja odbrojava do početka vijesti, a u kojem je posljednju sekundu pokazala kao – srednji prst.

Nakon što je video postao viralan, Moshiri je rekla da joj je žao ako je “ikoga uvrijedila ili uzrujala”. “Nisam to namijenila gledateljima ili bilo kojoj osobi. Bila je to glupa šala koja je bila namijenjena malom broju mojih prijatelja”, objasnila je ranije.

Drago joj je što je objavljen cijeli video

Moshiri dodaje da joj je drago što je objavljen cijeli video s odbrojavanjem, piše The Guardian. “Nije ovo objavio BBC, a sigurno nisam bila ja. Ali na neki način mislim da mi je drago što je ovo vani, jer pokazuje da sam se malo šalila s ekipom tijekom odbrojavanja”, dodala je.

Video sa srednjim prstom izazvao je reakciju u političkim krugovima. Konzervativna stranka komentirala je na platformi X: “Laburisti kad tražite planove za rješavanje ilegalne migracije”.

Agencija More in Common pitala je birače što misle o tome. Prema rezultatima ankete, većina građana smatra takvo tvitanje neprikladnim.