Ovo su Antonela i Marko, mladi bračni par iz Splita. Stradali su u busu kod Venecije

Vjenčali su se prije dvadesetak dana i krenuli na putovanje iz snova

U Italiji stradao mladi bračni par
FOTO: Facebook

Među dvadeset i jednom žrtvom nesreće autobusa kod Venecije je dvadesetogodišnja Hrvatica Antonela Perković koja je bila na medenom mjesecu sa suprugom Markom Bakovićem. On se nalazi na intenzivnoj njezi u Venetu, piše 24sata.

Baković je teško ozlijeđen, ali je trenutno u stabilnom stanju. Mladi par vjenčao se prije dvadesetak dana, a Venecija je bila njihov odabir za medeni mjesec. Prema nekim medijskim navodima, Antonela je bila u visokom stupnju trudnoće.

Poginula 21 osoba

Do teške prometne nesreće turističkog autobusa došlo je sinoć. Vozilo je sletjelo s autoceste, a u autobusu je poginula 21 osoba, uključujući dvoje djece. Među poginulima su Ukrajinci, Francuzi i Nijemci. Ozlijeđeno je 15 osoba.

Autobus je prevozio četrdesetak talijanskih i stranih turista koji su bili upravo posjetili Veneciju i vraćali se u svoj kamp nešto prije 20 sati. Iz još neutvrđenog razloga, voziloje udarilo u sigurnosnu ogradu na mostu i odletjelo u prazno, srušivši se u blizini željezničke pruge između Mestrea i Marghere, dva grada koja čine dio Venecije.