Ozlijeđeni Marko iz bolničkog kreveta traži poginulu Antonelu: 'Gdje je moja žena? Želim je vidjeti'

U slijetanju autobusa s ceste nedaleko Venecije poginula je 21 osoba, jedna od njih bila je trudna 24-godišnja Splićanka

U Italiji stradao mladi bračni par
FOTO: Facebook

Trebalo je to biti putovanje iz snova – medeni mjesec u Veneciji. Dvadesetak dana nakon vjenčanja, Antonela Perković i Marko Baković nastradali su u stravičnoj prometnoj nesreći.

Baković je teško ozlijeđen, ali je trenutno u stabilnom stanju. Hospitaliziran je i nalazi se na intenzivnoj njezi u bolnici Mirano. “Gdje je moja žena, želim je vidjeti”, rekao je medicinskoj sestri koja je protrnula znajući što se dogodilo, piše talijanska La Repubblica.

Odgovorila mu je da se odmara i skuplja snagu kako bi se oporavio. Njegova poginula supruga je, prema navodima talijanskog medija, bila u šestom mjesecu trudnoće.

Poginula 21 osoba

Do teške prometne nesreće turističkog autobusa došlo je u utorak navečer. Autobus je vraćao turiste u kamp Hu u Margheri. Vozilo je sletjelo s ceste i završilo u petnaestak metara dubokoj provaliji srušivši se u blizini željezničke pruge između Mestrea i Marghere, dva grada koja čine dio Venecije.

Poginula je 21 osoba, uključujući dvoje djece. Među poginulima su Ukrajinci, Francuzi i Nijemci. Ozlijeđeno je 15 osoba. Istraga ove stravične nesreće još uvijek je u tijeku.