Naletjeli smo na vijest da je Andrej Barbieri, koji više nije chef Barbieri'sa, otišao u Dohu, tamo otvara prvi hrvatski restoran

Barbieri će Quavanni raditi kao konzultant

FOTO: PIXSELL

Gastro blog Kult Plave Kamenice piše kako je Andrej Barbieri, koji se nedavno povukao s mjesta glavnog chefa zagrebačkog restorana Barbieri’s, otputovao u Dohu.

Naime, Barbieri, koji se iz kuhinje Barbieri’sa povukao, kako je obrazloženo, zbog zdravstvenog stanja, sudjelovat će kao konzultant o otvaranju Quavanne, prvog hrvatskog restorana u Kataru.

Najesen odlazi na nekoliko mjeseci

Quavanna je, piše KPK, smještena u jednom od najluksuznijih shopping centara u Dohi. Ima sedamdesetak mjesta, a uređena je kao zelena mediteranska oaza u pustinji.

Gospodin Barbieri kaže da će prvi hrvatski restoran u Dohi nuditi desetak jela bistrološkog žanra, uz niz zanimljivih deserata. Barbieri će prvo u Dohi boraviti desetak dana, a najesen bi trebao otići u Katar na nekoliko mjeseci. Inače, na mjesto glavnog chefa u Barbieri’su došao je Barbierijev sous chef Nikola Knežić.