Ako niste ljubitelj Affleckovog Batmana, imamo dobre vijesti. Više ga neće glumiti

Za sada se ne zna tko će preuzeti ulogu u sljedećim nastavcima

Novi film iz serijala o Batmanu očekujemo 24. lipnja 2021., a kako piše Deadline Hollywood, više ga neće glumiti Ben Affleck. Affleck, koji je bio Batman u filmovima DC Extended Universea (Batman v. Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad i Justice League), nije prikladan za novi film, budući da će se on baviti mlađim Bruceom Wayneom.

Mnogi fanovi Batman serijala nisu baš bili oduševljeni Affleckovom verzijom, koja po mišljenjima mnogih kritičara uopće nije bila loša. Međutim, teško je bilo ispuniti ogromna očekivanja nakon filmova Christophera Nolana, u kojima je Batmana glumio Christian Bale. Affleck je sam podijelio vijest na Twitteru, te je napisao kako je jako uzbuđen.

Matt Reeves će režirati nove filmove

Inače, novi film će režirati Matt Reeves, koji je poznat po režiranju filmova poput Cloverfielda, te Dawn of the Planet of the Apes i War for the Planet of the Apes. Premda je novi nastavak Batman filmova trebao režirati sam Affleck, Warner Bros. je još u veljači 2017. godine najavio da ipak neće.

Affleck je intenzivno radio na novom The Batman filmu, no i on sam je znao kako nije idealan kandidat za ulogu. Trenutno se ne zna tko će glumiti mlađeg Batmana, niti postoje naznake tko bi mogao biti potencijalni kandidat.