Ben Affleck je upravo otkrio da će njegov novi Batman biti sasvim neovisan o stripovima i, priznajemo, malo se toga bojimo

A stigao je i dosta dobar trailer za produženu verziju aktualnog Batmana

FOTO: YouTube

Ben Affleck otkrio je kako će njegov novi Batman biti, vjerojatno, originalan i posve neovisan o postojećim stripovima, piše Guardian. Taj glumac, koji je u Snyderovom filmu Batman protiv Supermena utjelovio poznatog šišmiša, reprizirat će ulogu Batmana u novom solo filmu o tom superjunaku za koji će ujedno napisati scenarij i režirati ga.

Osim toga, Affleck će Batmana igrati i u dva naredna nastavka Justice Leaguea u kojima će se ponovno udružiti s Cavillovim Supermanom i Gadotinom Wonder Woman. A priča se i da će na neki način biti uključen u Odred otpisanih, dosta iščekivanom filmu koji u kina dolazi u kolovozu u kojem je Jared Leto utjelovio Jokera.

Affleck će raditi originalnu priču o Batmanu

Novi film o Batmanu, koji zasad još nema naslov, bit će, inače, Affleckov redateljski debi kad su u pitanju stripovski blockbusteri. Posljednji film koji je režirao, Argo, osvojio je pak 2012. Oscar za najbolji film.

Kad su poznatog glumca i redatelja novinari nedavno pitali hoće li se njegov film temeljiti na nekim klasičnim batmanovskim stripovima poput A Death in the Family ili Under the Red Hood, odgovorio im je kako će “zasigurno posuditi neke elemente iz stripova, ali ću iz njih isplesti vlastitu originalnu priču o tom superheroju.” Slično je, inače, napravio i Zack Snyder sa svojim Batmanom protiv Supermana.

Stigao je novi trailer za produženu verziju Batmana protiv Supermana

Po kuluarima se priča da bi Affleckov novi Batman u kina mogao stići ili 5. listopada 2018. ili 1. studenoga 2019. godine. Ovi datumi se inače spominju zato jer je Warner upravo njih predvidio za premijere filmova o superjunacima, samo što se još uvijek ne zna koje točno.

Što se pak tiče drugih vijesti o Batmanu, Warner Bros je upravo pustio prvi trailer za produženu verziju filma Batman protiv Supermana koji će biti pola sata dulji od originala i dosta brutalniji zbog čega će biti namijenjen isključivo odraslima. Produžena verzija će se na tržištu pojaviti 28. lipnja.