Christian Grey nije bio milijarder cijeli život, ovo je serija s kojom se probio

The Fall ima priču, ima fenomenalan seks, i ima još bolju Gillian Anderson.

FOTO: twitter

Jamie Dornan, momak je kojeg svi znate. Možda ste čak potajno sjedili u publici i pravili se da ste sasvim slučajno završili na projekciji njegova posljednjeg filmskog uratka. Ja znam ljude koji jesu, ne kažem da ste Vi bili među njima. Ne vidim ništa loše u tome da se s vremena na vrijeme čovjek otruje junkom, pa čak i kad se radi o smeću koje se bavi sto i jednom nijansom gospodina Greya. Ne volim pričati o stvarima naslijepo. Pogledao sam ga i ja.

No, vratimo se mi priči. Ovaj je Irac baš poput svih drugih morao negdje početi prije no što se svijetu objelodanio kao ponosni vlasnik Crvene sobe. Mnogi će se složiti da je mogao odabrati i bolje, ali, jebi ga, svi mi moramo nešto jesti.

Mračna strana dobrog glumca

No, ono što je možda, zapravo sigurno, ono po čemu bi trebali upamtiti Jamieja njegova je uloga u seriji “The Fall”. Ne samo da mu je partnerica u tom kriminalističkom ostvarenju genijalna Scully, nego je već tamo svatko koga zanima kako izgleda život psihopatskog serijskog ubojice mogao upoznati mračnu stranu ovog glumca.

Da bi se pripremio za ulogu seijskog ubojice Paula Spectora jednom je prilikom odlučio slijediti ženu nakon što je izašla iz podzemne željeznice. “Na neki je to čudan način bilo uzbuđujuće iskustvo. Uzbuđujuće u nekom prljavom smislu”, rekao je. “Doista vjerujem da mi je to pomoglo da uđem dublje u karakter lika koji tumačim. Moram priznati da me ponekad brine lakoća s kojom igram te bolesne psihopate.”


Postoji priča, postoji seks, postoji Gillian Anderson. Pogledajte, ako još niste. Niste u velikom zaostaku, treća sezona tek kreće.

Atentat na nacističkog oficira

Možda Vas zanima što će se s Jamiejem događati u budućnosti. Osim što je potpisao ugovor kojim se je obvezao na snimanje preostale dvije epizode popularne franšize, Dornan će glumiti u povijesnoj drami. Film redatelja Seana Ellisa čija se radnja vrti oko pokušaja atentata zloglasnog nacističkog oficira Reinharda Heydricha počet će se snimati već u srpnju ove godine. Jamie će tumačiti u tom filmu ulogu češkog vojnika. Honorar koji će primiti zasigurno mu je u međuvremenu posrastao.