Evo, izašao je i prvi cijeli trailer za novi Jurassic World

Jurassic World: Fallen Kingdom malo će, čini se, biti ozbiljniji i s jako puno akcije

FOTO: screenshot

Objavljen je prvi službeni trailer za nadolazeći Jurassic World: Fallen Kingdom i po svemu viđenom u dvije i pol minute trailera, nastavak Jurassic Worlda će biti ozbiljniji i, naravno, s puno akcije.

Film će postaviti neka moralna pitanja o očuvanju vrsta. “Zaslužuju li ove životinje jednako pravo na zaštitu koju dajemo drugim vrstama, ili bismo ih jednostavno trebali pustiti da izumru”, pitanje je koje postavlja glas izvan kadra u traileru.

Vulkan uništava otok i dinosaure

Pitanje je postavljeno zbog toga što je glavna premisa filma da je na otoku Isla Nublar, na kojem je stvoren Jurassic World, vulkan postao aktivan i prijeti uništenjem cijelog otoka, zajedno s dinosaurima koji su ondje introducirani.

Jurassic World: Fallen Kingdom je direktni nastavak na Jurassic World kojim je 2015. Colin Trevorrow rebootao franšizu. Trevorrow je režiju nastavka prepustio J.A. Bayoni, čije je najistaknutije djelo film katastrofe The Impossible iz 2012., a u nastavku sage o dinosaurima glavne uloge će reprizirati Chris Pratt kao Owen Grady i Bryce Dallas Howard kao Claire Dearing.

Nakon 20 godina povratak Jeffa Goldbluma

Još jedna novost je da se nakon dvadeset godina franšizi vraća i Jeff Goldblum. Ponovno ćemo ga gledati kao doktora Iana Malcolma, tj. u ulozi u kojoj smo ga zadnji put gledali u Jurassic Park: The Lost World, drugom nastavku serijala iz 1997. U sporednim ulogama pridružit će mu se Justice Smith, James Cromwell i Toby Jones.

Colin Trevorrow, koji je režirao prvi Jurassic World, ovoga puta je napisao scenarij u suradnji s Derekom Connollyjem, scenaristom prvog Jurassic Worlda i Kong: Skull Island. Izvršni producent je legendarni Steven Spielberg, koji je prvim Jurassic Parkom iz 1993. svojim izuzetno uvjerljivim dinosaurima napravio malu revoluciju u specijalnim efektima i započeo cijelu franšizu. Jurassic World: Fallen Kingdom u kina stiže 22. lipnja 2018.