Evo zašto će američko otvaranje prema Kubi zapravo vratiti Tupaca iz mrtvih

Teoretičari zavjera dolaze na svoje - poznati reper je konačno lociran

Teorije zavjera su neiscrpni izvor zabave. Nema tog područja ljudskog djelovanja u kojem ne možete pronaći barem jednu hipotezu koja tvrdi da nije sve kako se naizgled čini. Iako postoji određeni broj teorija koje donekle drže vodu, većina ih je ipak komična i nepotkrijepljena stvarnim dokazima. Od politike, ratova i terorističkih napada pa do chemtrailsa, masona i lažiranja smrti, o svemu tome možete pronaći tonu materijala na internetu. Ova posljednja kategorija je posebno zabavna, a najčešće je vezana za poznate ličnosti iz raznih sfera javnog života.

Zbog nedavne objave kako se pripremaju novi albumi s dosad neobjavljenom glazbom, ponovno je aktualizirana priča o smrti repera Tupaca Shakura. Njega je (još uvijek) nepoznati počinitelj upucao 1996. godine u Las Vegasu, a preminuo je tjedan dana kasnije od posljedica unutarnjeg krvarenja. Njegovi fanovi nisu to prihvatili zdravo za gotovo, vidjeli su brojne nelogičnosti u priči koja im je servirana i već su ubrzo nakon Tupacove smrti počele kružiti priče kako je on lažirao svoju smrt što su nastojali potkrijepiti brojnim dokazima i “dokazima”.

Ovo su dokazi da se radi o konspiraciji

  • Datum na fotografiji snimljenoj neposredno prije fatalne pucnjave pokazuje dan nakon što se to dogodilo.
  • Ispaljeno je 14 hitaca, od kojih su 4 pogodili Tupaca a samo je jedan okrznuo njegova suputnika Suge Knighta. Kako je moguće da čovjek koji je fizički toliko korpulentniji prođe neozljeđen?
  • Tupac je stalno nosio pancirku. Zašto je tu večer nije imao na sebi?
  • Ulice Las Vegasa su uvijek pune ljudi. Kako je moguće da nitko nije primjetio bijeli Cadillac u kojem su pobjegli ubojice?
  • Podaci u izvještaju mrtvozornika o Tupacovoj visini i težini ne poklapaju se s onima na njegovoj vozačkoj dozvoli.
  • Navodna fotografija njegova tijela nakon obdukcije na kojoj nedostaju neke od tetovaža
  • Tupac je kremiran odmah nakon smrti, a osoba koja ga je kremirala je nedugo nakon toga otišla u mirovinu i od tad nije viđena.
  • Fenomen broja 7 vezan uz njegovu karijeru i smrt

 

2pac-boston-celtics-lookalike-1
Instagram

Lista tih navodnih dokaza ide unedogled, no svi su zapravo puke špekulacije. Osim ovoga vezanog za broj 7, taj već graniči s blagim ludilom.

Tupac je konačno lociran

Tupac je od svoje smrti do danas milijun puta viđen u javnosti. I to najčešće na mjestima gdje je hrpa ljudi. I kamera. Čak je nastupio i na festivalu prije 3 godine (OK, to se stvarno dogodilo). Njegovim fenomenom se u svom showu svojevremeno pozabavio i Dave Chappelle.

Najnovija teorija tvrdi da je Tupac danas sretan i siguran na Kubi. Konačno je dočekao i da predsjednik Obama počne otvarati puteve prema ovoj zatvorenoj državi, i sad čeka pravi trenutak da se vrati natrag u SAD. S obzirom da je u ovom periodu mirovanja potrošio sve financijske zalihe, odlučio je prodati prava na svoju glazbu izdavačkoj kući Interscope records i Coca Coli. Ima smisla.