Objavljeno je još fotografija sa snimanja Suicide Squada i sada više nikome nije jasno što se tamo zbiva

Svi se pitaju zašto se po ulicama Toronta vozi misteriozni Batmobile

FOTO: Instagram

Dilema oko ‘Suicide Squada’ se nastavlja. Bilo mi je potpuno svejedno kada sam saznao da se snima. Pa sam bio poptuno ekstatičan kada sam vidio da ga režira David Ayer, jedan od najboljih režisera u Hollywoodu. Onda sam vidio glumačku postavu i stvari su izgledale još bolje. Nakon prve fotografije Jokera u filmu, bio sam siguran da će biti katastrofa. Sve dok se nisu pojavile prve fotke sa snimanja. Koje su izgledale sasvim solidno. Ali sada je iscurilo još nekoliko fotki sa snimanja i čini se da sam se poptuno predomislio.

Nekako mi se čini da i Ayer i studio zapravo znaju da Suicide Squad nije baš najpopularnija franšiza ikada. I iako u kina kreće tek iduće godine, znaju da moraju stvoriti hype sada. A nema boljeg hypea nego onog koji drugi rade za njih. Zato im je set u Torontu praktički otvorena pozornica. Puno filmova se snima u Torontu, ali uglavnom zatvore pola grada da im nitko ne može prići. Ovdje ljudi stoje doslovno pored kamere.

Potpuni šok na ulicama Toronta

I dobro je da stoje. Jer jučer se desilo nešto stvarno čudno. Na ulicama su snimali hrpu scena potjere. Tu je Jokerov ljubičasti auto kojeg smo već vidjeli i izgleda fora. Ali otkud ovdje Batmobile? Niti u jednom trenutku se nije spominjalo da će Batman biti u Suicide Squadu. Niti jednom riječju. Ovaj Batmobile izgleda vrlo slično Batmobileu koji će se koristiti u Batman v. Superman filmu.

Je li za volanom Bruce Wayne? Ili mu je Joker ukrao auto? Hoće li se novi Batman, Ben Affleck, pojaviti u filmu? Tko zna. Ali je fora.

View this post on Instagram

#ludicrousspeed #Joker #SuicideSquad #Toronto @leftbutton @aliciakristin

A post shared by Terence Yip (@terenceyip) on

View this post on Instagram

And the back! #Batmobile #SuicideSquad #Toronto #DC #Batman

A post shared by Terence Yip (@terenceyip) on

https://instagram.com/p/3IM2qIHygk/

View this post on Instagram

Must be tough to parallel park this bad boy #Batmobile #Batman #Toronto #SuicideSquad #DC

A post shared by Terence Yip (@terenceyip) on

View this post on Instagram

Action! #Batmobile #SuicideSquad #Toronto #DC

A post shared by Terence Yip (@terenceyip) on