Možda smo se malo prevarili. Joker u 'Suicide Squadu' bi mogao biti puno bolji nego što smo mislili

Prve špijunske fotografije sa snimanja 'Suicide Squad', uljevaju povjerenje

FOTO: Instagram

U DC stripovima, Joker i Harley Quinn imaju poprilično kompleksan odnos. Nekad se obožavaju i imaju sasvim normalnu ljubavnu vezu. A nekad se pokušavaju pobiti na najkreativnije moguće načine. U svakom slučaju, potpuno su opsjednuti jedno s drugim. A čini se da će taj njihov poremećeni odnos završiti i u filmu ‘Suicide Squad’.

Već smo nekoliko puta pisali o ovo filmu. Prvi put nam je izgledao jako dobro, a onda se pojavila prva fotografija Jokera. I to je izgledala kao potpuna sarmota. Ali čini se da bi Sicide Squad mogao izazvati još nekoliko promjena rasploženja. Sada, mi na primjer, Joker izgleda sasvim dobro. Dapače, izgleda najbolje u cijelom filmu. Pogledajte i sami.

OK, jasno mi je, ovo je loša Instagram fotka. Ali morate priznati da i Harley Quinn, koju glumi Margot Robbie, i Joker, kojeg glumi nesretni Jared Leto, izgledaju sasvim fenomenalno. Još jedna zanimljiva stvar kod ove fotografije je što Harley nije u svojoj klaunskoj uniformi i definitivno nema frizuru kakvu ima u stripovima. Je li moguće da će nam režiser David Ayer mogao dati priču o nastanku Harley Quinn jednog od najboljeg likova DC svijeta.

Ako je vjerovati glasinama, Joker je većinu filma trebao provesti u zatvoru i od tamo manipulirati likovima u filmu da čine ono što želi. No paralelno je izašla još jedna fotografija (zajedno s videom, koji je vrlo brzo maknut s interneta) u kojoj sasvim jasno vidimo Jokera akko se šeta ulicama i vozika okolo u svom ljubičastom autu s možda najboljom registracijom ikad.

Još uvijek nisam siguran što da mislim o Jared Letu kao Jokeru. Ovo sada izgleda dobro, ali tko zna što se još može dogoditi. ‘Suicide Squad’ izlazi tek na ljeto 2016.

NOVO U međuvremenu je na Twitteru procurilo još nekoliko fotografija sa snimanja i sve izgledaju još bolje od ovih koje smo vidjeli. Sada sam službeno uzbuđen oko ovog filma.

https://twitter.com/SnazzyEnigma/status/600386000574119937

https://twitter.com/pekohinas/status/600355810007461888