FOTO: Screenshot

J.J. Abrams snima film prema Your Name, trenutno najpopularnijem anime crtiću

Your Name je anime s najvećom zaradom u povijesti

J.J. Abrams snima film prema Your Name, trenutno najpopularnijem anime crtiću

Your Name je anime s najvećom zaradom u povijesti

FOTO: Screenshot

Paramount i J.J Abrams kreću sa snimanjem filma Your Name, baziranom na istoimenom anime crtiću, trenutno jednom od od najpopularnijih u Japanu. Scenarij će pisati Eric Heisserer, koji je ove godine nominiran za Oscara za scenarij odličnog SF-a Arrival redatelja Denisa Villeneuvea.

Abrams će ujedno biti i glavni producent sa svojom Bad Robot producentskom kućom. Pridružit će mu se i Genki Kawamura, koji je bio producent popularnog japanskog animiranog filma iz 2016., a po kojem Abrams sad snima svoju verziju. Obzirom da originalni film ima visoku ocjenu 8.5 na IMDB-u, Abrams ima pred sobom zahtjevan zadatak.

Anime s najvećom zaradom ikad

Your Name je SF ljubavna priča koja se vrti oko dečka i cure sa suprotnih strana Japana koji otkrivaju da mogu zamijeniti tijela. No, kada opasnost iz svemira (ne želimo spoilati o čemu se točno radi) prijeti uništenjem njihovih rodnih gradova, moraju pronaći način kako se ujediniti i spasiti svijet od uništenja.

Japanski crtić iz 2016., na kojem se Abramsov najavljeni film bazira, režirao je Makoto Shinkai koji je napisao i scenarij, a njime je ušao u filmsku povijest budući da je njegov animirani film postao anime s najvećom zaradom ikad. Zaradio je, naime, 355 milijuna dolara. Abramsu će to biti prvi projekt nakon Star Wars: Episode IX.