Noel Gallagher se nenajavljeno pojavio na koncertu U2-a u Londonu i potpuno oduševio publiku

Zajedno su izveli 'Still Haven't Found What I'm Looking For' i 'All You Need Is Love'

FOTO: Youtube Screenshot

Grupa U2 u svibnju je krenula na veliku svjetsku turneju Innocence + Experience, s kojom promoviraju lanjski album “Songs of Innocence”. Kroz ljetne mjesece odradili su niz od 36 koncerata u Sjevernoj Americi, a u rujnu su se preselili u Europu gdje će ih odraditi ukupno 40. Trenutno se nalaze u Londonu gdje odrađuju šest uzastopnih koncerata u O2 Areni, koji su svi naravno odavno rasprodani.

Tijekom sinoćnjeg nastupa na pozornici se neočekivano pojavio Noel Gallagher, prenosi NME. Bivši član Oasisa i današnji lider benda High Flying Birds irskom sastavu se pridružio pred sam kraj koncerta. S akustičnom gitarom i uz pratnju benda gostovao je tijekom izvedbe pjesme “Still Haven’t Found What I’m Looking For”, te obrade “All You Need Is Love” Beatlesa.

All You Need Is Noel…@themightyi #U2ieTour

Gepostet von U2 am Montag, 26. Oktober 2015

Bono upozoravao na migrantsku krizu

Bono Vox je tijekom koncerta također i opetovano upozoravao na migrantsku krizu u Europi, a tijekom izvođenja pjesme “Bullet The Blue Sky” na ogromnom LED ekranu iznad pozornice prikazivale su se slike izbjeglica.

“Zapitajte se što stvarno želite, Europu otvorena srca ili onu zatvorenih granica? Ja znam da želim mjesto koje mogu zvati domom. Sjetite se otoka koji nije daleko i na kojem danas imamo mir. Pjevajte za irske mirotvorce i neka to vrijedi za sva ugrožena mjesta na svijetu, a posebno za Siriju”, rekao je Bono tijekom koncerta.

https://www.youtube.com/watch?v=6bWM6dnjCXQ