Nova pogodnost za Telegramove pretplatnike: veliki popust na Lider, jedan od najčitanijih poslovnih portala u Hrvatskoj

Lider, jedan od najčitanijih poslovnih portala u Hrvatskoj, novi je partner Telegram Kluba

Lider, jedan od najrelevantnijih poslovnih medija u Hrvatskoj, dostupan u tiskanom i digitalnom obliku, postao je novi partner Telegram kluba, ekskluzivnog kluba posebnih ponuda i popusta za naše pretplatnike.

Od sada kao Telegramov pretplatnik možete kupiti Liderovu All-digital pretplatu uz poseban popust od 20%. Godišnju pretplatu koja inače iznosi 78,30 eura + PDV, pretplatnici Telegrama platit će samo 62,64 eura + PDV. Za više detalja kako iskoristiti ovu ponudu, posjetite stranice Telegram Kluba.

Lider svakodnevno izvješćuje o najvažnijim poslovnim i političkim događajima u svijetu i zemlji. Sadržaj je namijenjen poduzetnicima i menadžerima iz malih, srednjih i velikih poduzeća, osobama zaposlenima u vladinim agencijama i institucijama te svima onima koji se žele baviti biznisom. Sadržajem su fokusirani i na mlađe čitatelje kao i na studente koji tek kreću u menadžerske i poduzetničke vode.

Brojni partneri kluba

All-Digital pretplatom dobivate neograničeni pristup sadržaju Liderovog portala, tjedni newsletter, 50 priloga godišnje, 10% popusta na Liderove edukacije, 10% popusta na Liderove konferencije te raniji pristup sadržaju.

Članstvom u Telegram klub ostvarujete izuzetne pogodnosti kod naših partnera – vodećih hrvatskih knjižara, izdavača, kazališta, muzeja, streaming servisa i od sada medijskih poslovnih portala. Svi pretplatnici Telegrama, postaju automatski članovi Telegram Kluba, dok imaju aktivnu pretplatu.

Uz Lider, partneri Kluba su knjižare Fraktura, Ljevak, Hoću knjigu, Školska knjiga, Giardini 2 klub & knjižara, E-knjiga, Planetopija, V.B.Z., Mozaik; Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu, Gavella, ZKM, Kerempuh, Komedija, Teatar Exit, Žar ptica, HNK Varaždin, HNK Šibenik, HNK Osijek i Kazalište Marin Držić u Dubrovniku; Muzej suvremene umjetnosti, Muzej prekinutih veza, Arheološki muzej u Zagrebu, Muzej iluzija i Muzej vučedolske kulture u Vukovaru, te streaming servis Pickbox NOW i udruga Hrvatska Mensa.

Klub najvjernijih čitatelja

Kako biste iskoristili pogodnosti i ponude koje vam omogućava članstvo, posjetite stranicu Telegram kluba i odaberite ponudu koja vas zanima, a uz svaku ponudu nalaze se detaljne upute kako je iskoristiti. Za kupnju knjiga ili ulaznica na fizičkom prodajnom mjestu, na blagajni možete pokazati svoju digitalnu pretplatničku iskaznicu, dostupnu na stranicama Kluba.

Isto tako, kod određenih partnera postoji mogućnost kupnje online uz jedinstvene promo kodove koji su vidljivi isključivo pretplatnicima. Ako još niste Telegramov pretplatnik, ovdje možete pogledati mjesečne i godišnje opcije koje imamo za vas.

Postoje klubovi koji nisu za sve. Ali su sve onima, koji im pripadaju. Takav klub je Telegram Klub, zajednica naših najvjernijih čitatelja, s ekskluzivnim popustima na najbolje knjige, predstave, izložbe i streaming servise.