Top serije i filmovi za Telegramove pretplatnike: najbolji domaći streaming Pickbox NOW novi je partner Telegram Kluba

Kao Telegramov pretplatnik sada imate ekskluzivan popust na popularni streaming Pickbox NOW

Pickbox NOW, vodeći domaći streaming servis za serije i filmove, pridružio nam se kao novi partner Telegram kluba, ekskluzivnog kluba posebnih ponuda i popusta za Telegramove pretplatnike. Od sada kao pretplatnik Telegrama možete kupiti jedan od Pickbox NOW paketa za gledanje najboljih filmova i serija uz poseban popust, a za više detalja posjetite stranice Kluba.

Sadržaj koji je dostupan na Pickboxu uključuje filmske premijere, hit-serije i dokumentarne emisije iz holivudske i europske produkcije; žanrove poput trilera, drama, akcija te britanskih i skandinavskih misterijskih serija.

Od legendarnih serija kao što su “Shetland”, “Endeavour”, i “The Ipcress File” pa sve do novijih megapopularnih serija poput “The Responder”, “Karen Pirie”, “Vigil”, “Agatha Christie: Why Didn’t You Ask Evans?”, i drugih, Pickbox NOW osigurava neograničeni pristup stotinu filmova i serija.

Ponude za najbolje knjige, predstave i izložbe

Uz Pickbox Now možete gledati serije i filmove bez reklama u vrijeme kad vama odgovara te imati pristup svim epizodama serija odjednom. Postoje tri paketa ovog streaming servisa: START (paket u trajanju jednog mjeseca), PLUS (paket u trajanju od 6 mjeseci te FAMILY (paket u trajanju od 12 mjeseci.).

Aktivacijom paketa od 6 mjeseci moguće je gledanje na tri uređaja istovremeno, a aktivacijom paketa na 12 mjeseci moguće je gledanje na četiri uređaja istovremeno.

Kao član Telegram kluba možete ostvariti izuzetne pogodnosti kod naših partnera – vodećih hrvatskih knjižara, izdavača, kazališta, muzeja i od sada, streaming servisa. Svi pretplatnici Telegrama automatski su članovi Telegram Kluba, dok imaju aktivnu pretplatu.

Uz Pickbox NOW, partneri Kluba su knjižare Fraktura, Ljevak, Hoću knjigu, Školska knjiga, Giardini 2 klub & knjižara, E-knjiga, kazališta Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu, Gavella, ZKM, Kerempuh, Komedija, HNK Varaždin, HNK Šibenik, HNK Osijek i Kazalište Marin Držić u Dubrovniku, te Muzej suvremene umjetnosti, Muzej prekinutih veza, Arheološki muzej u Zagrebu, Muzej iluzija, i Muzej vučedolske kulture u Vukovaru, a planira se dodavanje brojnih drugih ustanova i kompanija.

Klub ponuda za najvjernije čitatelje

Kako biste iskoristili pogodnosti i ponude koje vam omogućava članstvo, posjetite stranicu Telegram kluba i odaberite ponudu koja vas zanima, a uz svaku ponudu nalaze se detaljne upute kako je iskoristiti. Za kupnju knjiga ili ulaznica na fizičkom prodajnom mjestu, na blagajni možete pokazati svoju digitalnu pretplatničku iskaznicu, dostupnu na stranicama Kluba.

Isto tako, kod određenih partnera postoji mogućnost kupnje online uz jedinstvene promo kodove koji su vidljivi isključivo pretplatnicima. Ako još niste pretplatnik, ovdje možete pogledati mjesečne i godišnje opcije koje imamo za vas.

Postoje klubovi koji nisu za sve. Ali su sve onima, koji im pripadaju. Takav klub je Telegram Klub, nova zajednica naših najvjernijih čitatelja, koji sada ima ekskluzivne popuste na najbolje knjige, predstave, izložbe, koncerte i streaming servise.