Ovo su fotografije iz novog filma Quentina Tarantina i izgledaju sjajno

Vestern čija se radnja događa nakon završetka Građanskog rata

FOTO: Entertainment Weekly

Quentin Tarantino završio je sa snimanjem svogo novog filma “Hateful Eight”, a ekskulzivni ulaz na set dobili su novinari Entertainment Weeklya koji su snimili glumačku postavu u izdanju u kakvom ćemo ih vidjeti u samom filmu.

Ovaj ekscentrični redatelj usporedio je”Hateful Eight” sa svojim debitantskim klasikom “Reservoir Dogs”. Njihova sličnost ponajviše leži u izoliranoj lokaciji snimanja i malom broju glumaca. Priznao je i kako je film inspriran vestern serijama poput “Bonanze”. “Svako toliko bi se pojavila epizoda gdje bi razbojnici oteli nekoga od glavnih likova. Takva radnja mi se ne sviđa u modernom kontekstu, ali funkcionira odlično u formi vesterna. Potom mi je palo na pamet da bi mogao snimiti film samo o takvim likovima. Bez junaka, bez velikih pozitivaca. Samo grupa sumnjivih likova, s pištoljima, zarobljeni u kolibi usred ogromne mećave. Sve je moguće”, rekao je Tarantino.

Radnja filma vremenski je smještena netom nakon završetka Građanskog rata u Americi. Samuel L. Jackson glumi bivšeg vojnika koji je postao notorni lovac bjegunaca, Kurt Russell također glumi lovca nadimka “Hangman”, a Jennifer Jason Leigh je bjegunka imena Daisy Domergue. Uz njih, u filmu se pojavljuje još nekoliko Tarantinovih favorita poput Tima Rotha, Michaela Madsena, Brucea Derna i Waltona Gogginsa.

Kurt Russell
Kurt Russell Entertainment Weekly
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson Entertainment Weekly
Jennifer Jason Leigh
Jennifer Jason Leigh Entertainment Weekly
Tim Roth
Tim Roth Entertainment Weekly