Ovaj čovjek zamijenit će Clarksona i postati novi voditelj emisije 'Top Gear'

Popularni radijski voditelj upravo je potpisao ugovor na tri godine

FOTO: Facebook

Chris Evans potpisao je trogodišnji ugovor i postat će novi voditelj u popularnom TV-showu ‘Top Gear’, potvrdili su izvori iz BBC-a. Evans, voditelj na BBC Radiju 2 i u emisiji ‘One Show’, zamijenit će Jeremyja Clarksona, koji je u ožujku izletio iz ‘Top Geara’.

Nakon početnih negiranja da se sprema u novi angažman, Evans je rekao: “Oduševljen sam, ‘Top Gear’ je moja omiljena emisija. Stvara je niz briljantnih umova koji vole automobile i razumiju kako uspješno izvesti složeni spoj zabave, lakomislenosti i napora. Obećavam da ću učiniti sve što mogu da radim poštujući ono što je dosad napravljeno, kao i da odvedem emisiju korak naprijed”, piše Independent.

Još se ne zna tko će biti ostali voditelji

Još nije poznato tko će se pridružiti Evansu u novoj sezoni ‘Top Geara’, a spekulira se da bi jedan član tima mogao biti voditelj Nick Knowles, što on sam zasad odbacuje. Ranije ove godine voditeljica Sue Perkins bila je prisiljena napustiti Twitter nakon što su je napali internetski trolovi zbog glasina da će ući u voditeljsku ekipu ‘Top Geara’. Kao mogući voditelji spominju se još i Dermot O’Leary te model Jodie Kidd.

Chris Evans i Jeremy Clarkson
Chris Evans i Jeremy Clarkson Facebook

Originalna postava ‘Top Geara’ – Clarkson, Richard Hammond i James May – krajem mjeseca (28. lipnja) imat će oproštajni nastup na BBC2. Gledatelji će ih moći vidjeti za upravljačima klasičnih automobila i u izazovu koji će se odvijati u vozilima koja imaju pogon na sva četiri kotača.