Ovaj dokumentarac o Amy Winehouse donosi neviđene scene iz njenog života

Preminula pjevačiva u filmu govori kako nikad nije željela postati zvijezda

Ovog srpnja izlazi dokumentarni film naziva “Amy” koji će se baviti životom i karijerom prerano preminule pjevačice Amy Winehouse. U filmu će biti predstavljeni dosad neobjavljeni audio i video materijali, a u traileru koji je upravo izašao prikazan je kratki presjek njenog djetinjstva i i glazbenog uspona, od nove talentirane pjevačice do globalne superzvijezde.

Osobne ispovijesti i priznanja

“Pjevanje mi je uvijek bilo važno, ali nikad nisam mislila da ću postati profesionalna pjevačica. Mislila sam da će to jednostavno biti nešto što ću moći raditi kad mi se prohtije”, govori Amy Winehouse u najavi dokumentarca. “Ja ne pokušavam biti zvijezda niti ništa drugo osim glazbenice. Ne mislim da ću ikad postati slavna. Ne znam da bi to mogla podnijeti, vjerojatno bi poludila”.

Film koristi autentične snimljene zapise izjava kako bi ispričao priču o Amy. Režiju dokumentarca potpisuje Asif Kapadia, a producirao ga je James Gay-Rees. Premijera za britansko tržište je zakazana za 3. srpnja, gotovo 4 godine nakon što je pjevačica preminula od slučajnog trovanja alkoholom u dobi od 27 godina.