Ovi nostalgični crteži Star Wars filmova će vas istog trenutka vratiti u djetinjstvo

Jedan se umjetnik sjetio svog odrastanja i napravio najbolju moguću posvetu

Divna stvar kod Star Wars filmova je što su obilježili svačije djetinjstvo, bez obzira kada ste rođeni. Doslovno svi ljudi rođeni nakon 1960. mogli su proći to divno iskustvo gledanja Star Warsa prvi put, kao djeca. Ja sam jedan od tih klinaca. Zato, kada sam vidio ove crteže umjetnika Craiga Davidsona, dobio sam neviđenu potrebu da idem prekopati kutije kod staraca ne bih li pronašao Star Wars igračke koje sam naslijedio od bratića. Svi smo imali te igračke. Sve su one negdje sada po podrumima, izgubljene i prašnjave. Ali nisu zaboravljene.

Veliki snovi koje smo imali dok smo se igrali

Davidson me sa svojim pastelnim slikama vratio u to vrijeme. Čak i ako zanemarimo da sam odvratan fanboy, ove slike imaju jednu predivnu nostalgičnu estetiku. Klinci se dole igraju, a iznad njih su veliki snovi, kultne scene iz Star Warsa koje pokušavaju imitirati. Ali ne bavi se on samo crtanjem Star Warsa. Na njegovu sajtu možete vidjeti još nekoliko predivnih prikaza snova koje su klinci imali.

Ovu Star Wars galeriju Davidson je objavio na Imguru i odmah skupio milijune lajkova i shareova. Ovo bi mogla postati najpopularnija galerija u povijesti interneta. Umjesto da ovo čitate, trebali biste ići pogledati galeriju i razmišljati kako da ponovno budete klinci.

Ovi nostalgični crteži Star Wars filmova će vas istog trenutka vratiti u djetinjstvo