12 fenomenalnih novih trailera koje obavezno morate pogledati ovaj vikend

Od suludog novog pogleda na Avengerse, do art filma u Amazoni

Marvel’s Avengers: Age Of Ultron..Thor (Chris Hemsworth), Steve Rogers/Captain America (Chris Evans), Clint Barton/Hawkeye (Jeremy Renner), Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.) and James “Rhodey” Rhodes/War Machine (Don Cheadle)..Ph: Film Frame..?Marvel 2015

Puno puta do sad sam rekao da će ovo biti najbolja filmska godina otkako ih pamtim. Nemojte zamjeriti, ali ću to još puno puta i ponoviti. Veselim se svemu što ćemo vidjeti na televiziji i u kinima. No ono čemu se možda još više veselim su traileri za filmove koje ćemo tek vidjeti. Ovaj tjedan bio dobar za trailere. Od novih Avengersa, pa sve do malih horora kao što je Insidious, dokumentaraca o BASE skakanje ili tv serija i emisija. Umjesto da drvim ovdje šta sve ima, pogledajte sami

Avengers: Age of Ultron

Nit je trailer, nit je teaser. Ono što znam da jest je TV spot koji nam donosi skoro cijelu jednu novu minutu novih Avengersa. Ne znam što mi je bolje, svi likovi koje znamo do sada ili svilenkasti glas Ultrona koji tjera jezu u kosti. Jedva čekam trailer koji će nam pokazati kako izgleda Vision.

Pixels

Suludo! Nema druge riječi. Vanzemaljci su otkrili zemaljske videoigrice osamdesetih. I misleći da su likovi iz tih igara vrste koje žive na zemlji, pošalju tisuće istih takvih vojnika da istrijebe planet. Pac-Man, Donkey Kong, Space Invader napadaju zemlju, a jedina osoba koja nas sve može spasiti je Adam Sandler. Da… Vjerojatno neće biti genijalno kao Lego Movie, ali ne treba poptuno odbaciti.

Ex Machina

Alex Garland je dosta zanimljiv scenarist. Napisao je skoro sve novije filmove Danny Boylea (Plaža, 28 dana kasnije, Sunshine) kao i novi Judge Dredd. Ex Machina mu je prvi film koji je i režirao, a sudeći po prvim recenzijama, ovo bi mogao biti najbolji film godine.

Igre gladi: Ptica rugalica 2. dio

Ok, ovo vam možda neće biti prvo na listi filmova koje želite pogledati. Ali, ipak, valja pogledati trailer za drugi nastavak filma koji vjerojatno niste gledali.

Insidious: Chapter 3

Puno strašnih stvari iskače u traileru za treći nastavak Insidiousa koji zapravo nije treći nastavak nego je prequel za prethodna dva filma. Nakon što je drugi film u serijalu ispao mućak, nadam se da će ovaj barem malo biti sličan prvom, sasvim solidnom, filmu

The Transporter Refueled

Teško je ne voljeti Transportera. Vrlo kul lik, s dobrim autom, puno uništavanja i makljaže, malo smislena priča. Na žalost, ispada da novi nastavak serijala ostaje bez jedne vrlo ključne stvari – Jason Stathama, onog vrlo kul lika. Ali hej, možda bude ok. Trailer je zabavan.

Bessie

HBO zna napraviti dobar biografski film. Zato ne sumnjam da će i ovaj film o blues pjevaćici Bessie Smith biti super. Ponajviše zato što glumi Queen Latifah, koja mi je sve simaptičnija

Sunshine Superman

Ovaj dokumentarac prati život Carl Boenisha, pionira BASE skokova, BASE skakči se bacaju sa vrlo niskih planina, jako visokih zgrada i ostalih opasnih lokacija, i utrkuju s gravitacijom kako bi na vrijeme otvorili padobran. Neki od kadrova u ovom traileru izgledaju uznemirujuće dobro.

Heaven Knows What

Definitivno pogledajte ovo. Heaven Knows What je mračni pogled u ovisnost o heroinu, ljubav i preživljavanje u New Yorku. Sve je prepuno energije, a opet tako depresivno. Nemam pojma kako će ovaj film na kraju ispasti, ali po ovom izgleda zanimljivo.

Embrace of the Serpent

Ovo je na potpuno drugom spektru ljudske djelatnosti od prvog trailera koji imamo gore. Ovo naprosto izgleda predivno. Kolumbijski režiser Ciro Guerra je snimio film o prvim istraživačima Amazone. A njegova filmska ekipa je prva koja je uspjela snimiti te skrivene krajeve džungle. Potpuno spektakularno izgleda.

https://www.youtube.com/watch?v=wON4lqBsZVo

Lip Sync Battle

Ovo nisam ni imao pojma da se radi. Ali sada kad znam, ne mogu prestati gledati ovu reklamu. Stvar je počela kao skeč na Tonight Showu kada ga je preuzeo Jimmy Fallon. Dvije zvijezde se natječu ko će bolje pjevati poznate pjesme na playback. Teško je to za objasniti. Samo pogledajte koliko to zabavno izgleda:

Wayward Pines

Krimići se vraćaju na televiziju. Fali nam True detective. Dok čekamo novu sezonu, Fox izlazi sa serijom koja prati agenta Tajne službe koji zapne u neobičnom i potencijalno opasnom gradu. Wayward Pines se kreće emitirati 14. svibnja.

https://www.youtube.com/watch?v=pl81YIh0Ar0