Snima se nastavak Wonder Woman, ovog puta će radnja biti smještena u vrijeme Hladnog rata

Pojavila se informacija i da se u nastavku vraća lik Chrisa Pinea

FOTO: Screenshot

Wonder Woman još uvijek igra u kinima, a čini se i kako je to na američkom tržištu dosad najuspješniji film iz DC Extended Universe franšize. S trenutno zarađenih preko 365 milijuna dolara prestigao je Batman v Superman, a producenti su već u startu prepoznali potencijal filma.

Mjesec dana nakon premijere Wonder Woman, počeo je rad na novom nastavku. Sad se zna da se nastavak već snima, da ćemo Gal Gadot ponovno gledati kao Dianu, odnosno Wonder Woman, a i redateljica Patty Jenkins potvrdila je da piše scenarij te da će režirati nastavak.

Chris Pine bi se mogao vratiti

A sad su se polako počeli pojavljivati i neki detalji o radnji koju ćemo gledati u nastvaku. Za razliku od ostalih superherojskih filmova koji se većinom događaju u sadašnjosti, Wonder Woman 2 će nas vratiti u blisku prošlost, točnije u vrijeme Hladnog rata. Radnja će se odvijati tijekom 80-ih godina prošlog stoljeća, a Diana, tj. Wonder Woman, će se sukobiti s agentima KGB-a.

Pojavila se i informacija, koja, doduše, još nije u potpunosti potvrđena jer se taj dio radnje drži u tajnosti, da će se Chris Pine vratiti kao Steve Trevor. Svi koji su pogledali Wonder Woman znaju da je Steve poginuo u eksploziji zrakoplova. No, je li zaista? Drugi dio Wonder Woman odgovorit će i na to pitanje.