Procurile su fotke sa seta Deadpoola, izgleda puno bolje nego sam očekivao

Fanovi su sretni što ima stripovski kostim, ali paničare da bi efekti mogli biti užas

FOTO: Twitter

Deadpool, najnoviji i najintrigantniji od filmova iz Marvelovog kataloga je upravo u procesu snimanja najveće akcijske scene koju je Vancouver u Kanadi ikada vidio. Što otkriva puno o toj sceni, jer Vancouver je ionako omiljeno mjesto za snimanje američkih filmova, uglavnom zbog ogromnih olakšica. Zato se ovdje snimaju ogromni blockbusteri koji redovito zauzmu pola grada da bi snimali akcijske scene. A ova je, kažu, najluđa koju su ikad vidjeli.

Zahvaljujući stotinama fanatika koji su stajali sastrane i promatrali snimanje, sada (nakon prvih studijskih) imamo i prve fotografije sa snimanja Deadpoola.

Koliko je ova slika kul? Jako je kul, jel tako? Dovoljno kul da bude i glavna promo slika za film. Ali se ne radi o službenoj fotografiji, već o špijunskoj fotki koju je snimio twitter korisnik @pursuit23. Jasno, ovo nije prvi put da vidimo Deadpoola u kostimu, ali me svaki put nanovo razveseli da nitko nije odlučio drastično promijeniti Deadpoolov izgled iz stripova. Osim, možda, u jednom aspektu koji me ne brine previše.

Fanovi će biti presretni

Isti je fotograf snimio Deadpoola iz profila i na toj se fotografiji vidi jedno veliko odstupanje od originalnoga kostima.

https://twitter.com/pursuit23/status/585211300395012096

Ovdje se jasno vidi da Deadpool na očima ima posebne kuglice koje inače služe kako bi se lakše pratili pokreti koji se kasnije trebaju rekreirati kompjuterski. Ali bez brige, čini se da Deadpoolova maska neće biti digitalna, već te kuglice koriste samo da bi se kasnije animirale njegove oči, koje su vrlo bitan dio stripa. Kako će zapravo izgledati Deadpool sigurno nećemo znati još nekoliko mjeseci, kada bi trebao izaći prvi trailer.

U međuvremenu, pogledajte ovaj video koji je snimljen na istom setu u Vancouveru.