Stallone preko Instagrama pokazao prve scene iz sedmog 'Rockyja'

Sedmi nastavak ove franšize uvodi novog protagonista i ima novo ime

“Rocky” je serijal od kojeg Sylvester Stallone jednostavno ne želi odustati. Iako je šesti nastavak bio poprilično loš i slabo prihvaćen od publike, i dalje volimo starije filmove. Bilo da je na suprotnoj strani ringa bio Apollo Creed, Clubber Lang, Ivan Drago ili Tommy Gunn, uvijek si znao da te očekuje pretjerano dramatična borba do zadnje kapi krvi. I uživali smo u tome.

Zato nas je razveselila vijest da je Stallone na svom Instagramu objavio prvu fotku sa snimanja sedmog nastavka ove franšize. Čini se da se konačno oprostio od rukavica i preuzeo trenersku ulogu. Naime, ovaj nastavak ima novog glavnog protagonista, a i ime. Film će se zvati “Creed” a glavni lik će biti sin pokojnog borca Apolla Creeda, kojeg je u starim nastavcima glumio Carl Weathers. Balboa će mladog Creeda uzeti pod svoje kako bi ga pripremio za meč, za kojeg već sad možemo pretpostaviti da će biti jednako dramatičan i na rubu života i smrti, kao i svi dosad.

https://instagram.com/p/1YkdVtRxZ6/

Mladog Adonisa Creeda tumači Michael B. Jordan, a u filmu će glumiti i Phylicia Rashad, koje se vjerojatno najbolje sjećate kao gđe. Huxtable iz Cosby Showa.