Snima se novi Supermen, a onda i Supergirl: Milly Alcock pojavit će se u oba filma

Alcock je dobila uloge nakon niza audicija, zajedno s Emilijom Jones koju znamo iz filma CODA te Meg Donnelly iz serije Winchesteri

FOTO: AFP

Milly Alcock igrat će Karu Zor-El, poznatiju kao Supergirl, objavio je direktor DC-a James Gunn, a prenio The Wrap.

Glumica koja se proslavila kao mlada Rhaenyra Targaryen u “Kući zmaja” – seriji koja je donijela priču čija se radnja odvija 300 godina prije događaja iz izvornog serijala “Igre prijestolja” – navodno će debitirati u filmu “Superman: Legacy” kojeg režira sam Gunn, a sa snimanjem se kreće za nekoliko tjedana u Atlanti.

Sasvim drugačija Supergirl

Potom ćemo je vidjeti u naslovnoj ulozi u filmu “Supergirl: Woman of Tomorrow” koji će se temeljiti na istoimenom stripu Toma Kinga i Bilquis Evely.

Na dramaturškoj adaptaciji stripa radi Ana Nogueira, ali ime redatelja još ne znamo. “Ovo je sasvim drugačija Supergirl”, rekao je Gunn prilikom najave filma.

“Vidljiva je razlika između Supermana koji je poslan na Zemlju i odgajan odmalena u obitelji punoj ljubavi naspram Supergirl koja je odgajana na krhotini Kriptona i koja je od najranije dobi gledala kako oko nje svi umiru na užasne načine. Za razliku od Supermana, ona je na Zemlju došla puno tvrdokornija”.

Premijera iduće godine

“Ona baš i nije Supergirl kakvu smo navikli gledati”, zaključio je Gunn.

Alcock je dobila ulogu nakon niza audicija na kojima se natjecala zajedno s Emilijom Jones koju znamo iz filma CODA te Meg Donnelly iz serije Winchesteri.

Premijera filma “Superman: Legacy” predviđena je na ljeto 2025. godine.