Svih 99 Jay Z-evih problema ilustrirano je u ovoj stvarno urnebesnoj knjizi

Genijalni ilustrator izdao je knjigu ilustracija u kojoj pogađa koji je Jay Z-ev problem

FOTO: YouTube

’99 Problems’ je jedan od najuspješnijih singlova koje je Jay Z ikada izbacio. Iako nikada nije objasnio svih 99 problema, netko drugi je odlučio saznati što bi moglo mučiti poznatog repera. Ilustrattoru Ali Grahamu je jedan dan ’99 Problems’ naletio na shuffleu i riječio jedan od njegovih problema – što će mu biti idući projekt.

“U tom trenutku sam razmišljao samo o jednoj stvari, ‘kakve probleme može imati superzvijezda?’”, kaže Graham za FastCompany. “Jako mi se svidjela ideja da se Jay Z mora nositi sa svakodnevnim (i onim manje svakodnevnim) problemima”.

Pravi problemi superzvijezde

Odmah je izbacio tumblr na kojem je povremeno izbacivao ilustracije Jay Z-evih 99 problema, koji variraju od loše posluge u restoranu do nebjašnjive rime koju reper koristi da ‘radio ne svira njegove hitove’. Blog mu je postao hit, a uskoro su se počeli javljati i izdavači. Zato sada izlazi knjiga u kojoj će biti svih 99 problema.

I dok se pravi Jay Z stalno žali da ne zarađuje dovoljno preko streaming servisa kao što je Spotify (zato i je pokrenuo svoj), čitatelji ove knjige će se moći zadubiti u nevjerojatno maštovite ilustracije ove knjige i ne brinuti o pravim problemima.

Svih 99 Jay Z-evih problema je ilustrirano u ovoj urnebesnoj knjizi