Svijet je upravo iznenadila nevjerojatno dobra suradnja Eminema i Gwen Stefani

Napravili su soundtrack za "Southpaw" i spektakularno se vratili na scenu

CHICAGO, IL - AUGUST 01: Eminem performs at Samsung Galaxy stage during 2014 Lollapalooza Day One at Grant Park on August 1, 2014 in Chicago, Illinois.   Theo Wargo/Getty Images/AFP
FOTO: AFP

Tko bi ikad pomislio da će Gwen Stefani i Eminem napraviti neku vrstu dueta? Rijetki, siguran sam. Ali, upravo se to dogodilo. Plod njihove glazbene suradnje, pjesma naslovljena “Kings Never Die”, upravo je osvanula na internetima. Mada je vrijeme u kojem su ovi glazbenici žarili i palili daleko iza nas, ovom su pjesmo dokazali da su još uvijek itekako sposobni napraviti stvar koja će zagotovo pokoriti glazbene ljestvice.

Taj nostagični glazbeni proizvod zapravo je nastao kao dio soundtracka za film “Southpaw”. Na stranu to što je pjesma zanimljiva, ona je u svojoj biti i dalje ostala vjerna klasičnom Eminemovom zvuku (dobro, toliko gitare nismo baš od njega očekivali, ali hej – tko zna, možda je Eminem odlučio okupiti nekakav rock bend). Obiluje lisrkim intenzitetom, kompleksnim staccato rimama i sinkopama koje nesmetano teku.

Film “Southpaw”, uz ostatak sountracka, inače izlazi 24. srpnja. Dok nestrpljivo čekamo da izađe cijeli album, morat ćemo se zadovoljiti ovom iznenađujuće dobrom pjesmom.