Upravo je krenulo snimanje spin-offa kultne serije 'The Walking Dead'

Prva sezona imati će šest epizoda, a emitiranje kreće krajem ljeta

Već smo pisali o tome kako je mega popularna serija “The Walking Dead” dobila svoj spin-off koji bi se trebao početi emitirati negdje krajem ljeta. Radnja nove serije koja se zove “Fear The Walking Dead”, smještena je u Los Angelesu i događa se netom prije eksplozije epidemije smrtonosne gripe koja je uništila modernu civilizaciju.

TV kuća AMC sad je potvrdila kako je krenula produkcija prvih epizoda nove serije koja će se dijelom snimati u Vancouveru, a dijelom u LA-u. “‘Fear The Walking Dead’ nas vraća u ranije, opasnije i potpuno zastrašujuće dane. Vraća nas u vrijeme kad je opasnost vrebala doslovno iza svakog ugla i ono što vas je najlakše moglo ubiti bila je vaša vlastita neopreznost i nedoživljavanje svijeta oko vas koji se mijenja rapidnom brzinom. Prikazat ćemo gledateljima svu ludost civilizacije koja se urušava, znači sve što se dogodilo dok je Rick Grimes još spavao u bolnici”, rekao je izvršni producent serije Robert Kirkman.

Kirkman je također i autor stripa “The Walking Dead” i scenarist i izvršni producent navedene serije. “TWD” je najgledanija serija u Americi za uzraste od 18-49 godina starosti, a za očekivati je da će i ovaj spin-off pratiti taj trend uspješnosti. U njemu će glumiti Kim Dickens, Cliff Curtis, Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Elizabeth Rodriguez i Mercedes Mason. Prva sezona imati će 6 epizoda.