Uskoro počinje snimanje osmog nastavka Brzih i žestokih, a ekipi se upravo priključila i Helen Mirren

U filmu će igrati i oskarovka Charlize Theron

LOS ANGELES, CA - JANUARY 30: Actress Helen Mirren attends the 22nd Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 30, 2016 in Los Angeles, California.   Alberto E. Rodriguez/Getty Images/AFP
FOTO: AFP

Britanska glumica Helen Mirren posljednja je u nizu Oscarom nagrađenih zvijezda koje su se priključile snimanju novog nastavka franšize Brzi i žestoki. Prije nje, kako Guardian piše, ekipi Brzih i žestokih priključila se Charlize Theron koja će u novom filmu utjeloviti negativku.

Mirren je u jednom razgovoru otkrila kako je ulogu u novom nastavku Brzih i žestokih prihvatila jer joj se učinila zabavnom, iako zasad ne zna ništa o liku kojeg bi trebala igrati niti o samoj radnji filma. “Oduvijek sam voljela voziti. Rekla sam da ću pristati samo ako mi dopuste da stvarno sjednem za volan”, tvrdi poznata glumica.

Ovo će joj, inače, biti prvi put u posljednje tri godine da igra u nekom akcijskom filmu. Zadnji akcijski film (Red 2) snimila je s veteranom ovog žanra, Bruceom Willisom, 2013. godine.

Prvi nastavak Brzih i žestokih bez Paula Walkera

Osim Mirren i Theron u novom nastavku Brzih i žestokih gledat ćemo i već poznata lica kao što su Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodrigez, Tyrese Gibson, Ludacris i Jason Statham. Režirat će ga F. Gary Gray, a premijera prvog nastavka nove trilogije ove omiljene franšize zakazana je za 14. travnja iduće godine.

Bit će to ujedno i prvi nastavak u kojem, nažalost, nećemo gledati Paula Walkera koji je poginuo u automobilskoj nesreći krajem studenog 2013. godine. Posljednji nastavak franšize zaradio je, inače, nevjerojatnih 1.5 milijardi dolara.