Veliki David Hasselhoff snimio je novu pjesmu i potpuno pobijedio na internetu

Ikona glazbe 80-ih i malih ekrana 90-ih napravio je soundtrack za urnebesan film

FOTO: kungfury.vhx.tv

Ako dosad još niste čuli za “Kung Fury“, najluđi projekt ikad objavljen na Kickstarteru, vjerojatno ste posljednjih godinu dana živjeli pod kamenom. Ili samo nemate vezu s internetom. No, čim ovo čitate, znači da ste vezu nabavili, a to pak znači da se momentalno možete informirati o tome što taj “Kung Fury” jest. Riječ je o posve otkačenom i silno maštovitom konceptu za komični polusatni akcić. Taj budući film je istodobno urnebesna parodija svih onih uličnih akcića 80-ih koje smo toliko voljeli, kao i dirljiva posveta njima. Kažem budući, jer postprodukcija filma još uvijek nije sasvim dovršena, ali može to biti zahvaljujući vašoj pomoći. Jer, ovaj potpuno underground i DIY film financira se gotovo isključivo donacijama fanova putem Kickstarter kampanje, a kad bude dovršen, bit će na internetu objavljen besplatno.

Priča filma zbiva se diljem mnogih egzotičnih lokacija, od Miamia 80-ih do Asgarda i Njemačke 80-ih. Zbog krajnje limitiranog budžeta, većina scena snimana je pomoću greenscreen tehnike, a sva raskoš i dekadencija 80-ih dočarane su digitalnim vratolomijama režisera Davida Sandberga i njegove ekipe. U filmu će vas dočekati androidi, dinosauri, mutanti, nacisti, nordijski bogovi, vikinzi i naravno, glavni junak – superpolicajac Kung Fury, neprikosnoveni majstor borilačkih vještina. Njegova je misija ni manje ni više nego eliminirati samog Adolfa Hitlera – u ovom filmu Kung Führera, i tako osvetiti smrt najboljeg prijatelja. A usput, naravno, i spasiti svijet od nacističke tiranije.

https://www.youtube.com/watch?v=72RqpItxd8M

Premijera filma očekuje se u Švedskoj nekad između 22. i 29. svibnja, a ekipa je u međuvremenu okupirala cijeli internet središnjom pjesmom soundtracka koju potpisuje jedan i jedini – David Hasselhoff! Veliki Hoff, jedna od najvećih ikona 80-ih (ali i 90-ih) počašćen je suradnjom, a režisera Davida Sandberga proglašava “nadolazećom silom prirode” u svijetu digitalne i filmske zabave. Hoff je iskoristio ovu priliku da se prisjeti koliko je guštao 80-ih, u tom dobu “zafrkancije, akcije i junaštva”, a pjesmu je nazvao “True Survivor”. U spotu Hoff leti svemirom ranih kompjutora, dok se oko njega odvija ulična makljaža i jahanje na dinosaurima koje će u filmu doći do punog izražaja. Na internetu je ovo hit dana, stoga ugasite sve ostalo i gledajte!