Politika & Kriminal

Dio Selske ostaje zatvoren za promet do kraja tjedna, objavljeni obilazni pravci

Čini se kako će sanacija potrajati tjedan dana

28.09.2021.,  Zagreb - Fotografija iz zraka raskrizja Selske ulice i Bastijanove ulice gdje je doslo do puknuca vodovodne cijevi i izlijevanja vece kolicine vode.  
Photo: Igor Kralj/PIXSELL
FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Na stranicama Grada Zagreba objavljeno je priopćenje u kojemu stoji kako će promet Selskom ulicom od Ozaljske do Krapinske ulice biti zatvoren za sav promet sve do ponedjeljka 4. listopada u 4 sata ujutro. Toliko će trebati da se sanira magistralni vodoopskrbni cjevovod koji je danas puknuo po drugi put u tri dana.

Iz grada javljaju i kako će ovo biti obilazni pravci: “Zagrebačka avenija – Savska – Ulica grada Vukovara – Ozaljska u jednom smjeru te Zagrebačka avenija – Dragutina Golika – Tomislavova ulica – Zagorska- Selska i obratno.”

“Sugrađane molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju, te ih molimo za strpljenje i razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu”, priopćili su iz Grada.

Poplavljena srednja škola, intervenirano u tri stana

Podsjetimo na zagrebačkoj Trešnjevci je bilo kaotično kako u subotu tako i jutros, a u oba navrata je došlo do puknuća magistralnog vodovodnog cjevovoda. Jutros je puknuo oko 5 sati, a zbog nadiranja vode je poplavila srednja škola koja se nalazi u blizini kao i podrumski objekti okolnih zgrada.

Na terenu su bili gradonačelnik Tomislav Tomašević kao i njegov zamjenik Luka Korlaet, a gradonačelnik je kasnije na pressici rekao kako je ukupno intervenirano na sedam lokacija, tri stana, cesta te tri različite ustanove u jednoj zgradi. “U smislu štete je najgore prošla škola u kojoj su oštećeni uredi, dvorana i stan domara”, kazao je.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu