Politika & Kriminal

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković hospitalizirana i operirana

Zdravstveno stanje ministrice je stabilno i osjeća se dobro, poručuju iz Ministarstva

22.02.2021, Petrinja-Ministrica poljoprivrede Marija Vuckovic održala je konferenciju za medije nakon sto je obisla lokalna poljoprivredna gospodarstva, sudjelovala na sastanku Stozera za otklanjanje posljedica uzrokovanih potresom te obisla izmjesteni ured Ministarstva poljoprivrede u Petrinji
Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL
FOTO: Zeljko Hladika/PIXSELL

Iz Ministarstva poljoprivrede su danas izvijestili kako je ministrica poljoprivrede Marija Vučković početkom tjedna hospitalizirana.

Dodaju kako je nakon dijagnostičke obrade podvrgnuta operativnom zahvatu, no da je njeno zdravstveno stanje stabilno. Poručuju kako se osjeća dobro te da će u narednim danima biti puštena na kućnu njegu.

Nakon kućne njege se vraća redovnim dužnostima

“Ministrica poljoprivrede Marija Vučković osjetila je tegobe i bolove prilikom obavljanja svojih dužnosti početkom tjedna. Hospitalizirana je i nakon dijagnostičke obrade podvrgnuta operativnom zahvatu”, navode iz Ministarstva poljoprivrede.

“Zdravstveno stanje ministrice je stabilno i osjeća se dobro. U narednim danima bit će puštena na kućnu njegu, nakon čega će se vratiti redovnim dužnostima i poslovima”, dodaju.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu