Politika & Kriminal

Nakon odlaska Penave i drugih članova raspušten vukovarski HDZ

Za povjerenika je imenovan Nikola Mažar

13.10.2018., Vukovar - Na glavnom gradskom trgu odrzan je prosvjed u znak protesta na neprocesuiranje ratnih zlocina pocinjenih na podrucju Vukovara. Gradonacelnik Vukovara i organizator prosvjeda Ivan Penava. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Županijski odbor HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije raspustio je u srijedu tijela vukovarske Gradske organizacije HDZ-a i za povjerenika imenovao Nikolu Mažara, nakon što su tu stranku napustili gradonačelnik Ivan Penava, tamošnje čelništvo i gradski vijećnici.

“Županijski odbor HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije, temeljem istupa predsjednika i većine članova Gradskog odbora HDZ-a Grada Vukovara tijekom kojeg su oni istupili iz članstva, a sukladno Statutu, donio je odluku o raspuštanju tijela Gradske organizacije HDZ-a Grada Vukovara”, priopćili su iz HDZ-a.

Imenovano Povjerenstvo

Dodali su da je imenovano Povjerenstvo Gradske organizacije HDZ-a Grada Vukovara s povjerenikom Nikolom Mažarom.

Uz Gradonačelnika Vukovara Ivana Penavu, stranku su u srijedu napustili predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Vukovara, svi zamjenici predsjednika, predsjednik Gradskog vijeća, svi vijećnici HDZ-a u Gradskom vijeću te svi predsjednici temeljnih organizacija.

Nastavite čitati