Neki Škorini fanovi nisu uspjeli ući u Lisinski pa su napali studente koji tamo rade. Jednog su i ošamarili

Probili su se kroz njih i upali u dvoranu

ZADNJA IZMJENA: pro 8, 2019
Foto: PIXSELL

Simpatizeri predsjedničkog kandidata Miroslava Škore su na velikom skupu koji je jutros održan u Lisinskom napali studente koji tamo rade, javlja Index.hr. Kada se Koncertna dvorana napunila, iz Škorinog stožera su od studenata koji su pregledavali ulaznice zatražili da je zatvore. Tada je došlo do incidenta.

Škorini fanovi su studente napali, jednog su ošamarili, nakon čega su ušli u dvoranu. „Počeli su nas gurati i vrijeđati, jedan kolega je dobio šamar, ošamarila ga je jedna žena. Vikali su nam da smo komunjare, a mi smo samo studenti koji tu u Lisinskom radimo na studentski ugovor”, rekao je jedan od studenata za Index.

Napad na predsjednicu i premijera

U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu danas oko 10:30 počeo je veliki predizborni skup Miroslava Škore. Dvorana se ubrzo napunila, pa su Škorini simpatizeri koji nisu uspjeli ući u predvorju Lisinskog skup gledali na video zidu. U dvorani su bili brojni desno orijentirani političari poput, Zlatka Hasanbegovića, Ruže Tomašić, Željka Glasnovića i Mostovih Mire Bulja te Nikole Grmoje. Viđen je i kontroverzni glumac Božidar Alić.

Škoro je održao govor u kojem je napao premijera Andreja Plenkovića i predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović. Premijera je optužio da je izdao Franju Tuđmana, za današnji HDZ je rekao da nema veze s onim u vrijeme prvog hrvatskog predsjednika, a Grabar-Kitarović je kritizirao zbog pjevanja i izjava o čokolinu, srpskim čokoladama i nošenju kolača u zatvor. „Oni neka lijepo odu, a mi ćemo si urediti državu”, kazao je okupljenima.

Vedran Vrabec
Telegram autor
2017 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program