Ovo je američki predsjednik: ljutit je jer je Greta osoba godine pa ju furiozno napada na Twitteru

Mlada aktivistkinja ubrzo mu je odgovorila, zgodno ga trola

ZADNJA IZMJENA: pro 12, 2019

Greta Thunberg, 16-godišnja klimatska aktivistkinja, proglašena je jučer Timeovom osobom godine. To se baš nije dopalo američkom predsjedniku Donaldu Trumpu koji ju maloprije opet napao na Twitteru. Američki predsjednik poznat je po svojim suludim objavama, ali ovom je možda uspio nadmašiti i samoga sebe.

Jednoj 16-godišnji se, dakle, obratio ovako: “Toliko redikulozno. Greta mora poraditi na svom problemu s bijesom, a onda treba s prijateljem otići pogledati film. Smiri se Greta, smiri se”, napisao Trump. Uz to je priložio sliku Timeove naslovnice na kojoj je Greta proglašena osobom godine.

Greta ga opet trola na Twitteru

Nije trebalo dugo čekati na Gretin odgovor. Svoj opis na Twitteru odmah je zaminenila Trumpovim citatom. “Tinejdžerka koja radi na svom problemu s bijesom. Trenutno chillam i gledam film s prijateljem”, napisala je.

Ovo nije prvi put da mlada klimatska aktivistkinja senzacionalno trola američkog predsjednika. Trump se u rujnu pokušao narugati s videom koji je postao viralan, a na kojem Greta Trumpa gleda s prezirom. Napisao je da “djeluje kao jako sretna mlada cura koja se veseli divnoj i svijetloj budućnosti”. Greta je i tada promijenila svoj opis na Twitteru i zamijenila ga Trumpovim citatom.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program