Politika & Kriminal

Ovo je poruka koju je otac monstrum ostavio prije nego što je ubio svoje troje djece

Otac je nešto iza ponoći ostavio oproštajno pismo na svojem Facebook profilu

FOTO: Pixsell/Facebook

Jutros je Hrvatsku potresla vijest o ubojstvu troje djece u zagrebačkom naselju Mlinovi. Policija je u noćnim satima pronašla troje najvjerojatnije ugušene djece i njihova oca koji je pokušao počiniti samoubojstvo.

Par minuta iza ponoći otac, inače austrijski državljanin, na svojem Facebook profilu ostavio je oproštajnu poruku.

“Doviđenja svima! Ja odlazim, jer ne mogu više ovo podnijeti. Napustila me ljubav mog života, budući da je moja bivša žena, …, bila vrlo loša prema njoj, a nemam ni novca. Sve što sam pokušao u posljednjih jednu do jednu i pol godinu nije me vratilo na posao, a čak niti moja masonska braća nisu mi htjela pomoći. Na kraju se nisu niti htjeli javiti na telefon. Samo su mi moji najbolji prijatelji … i …, te moj brat … pomogli koliko su mogli. No sada, ja sam na kraju! Stoga, doviđenja”, napisao je otac na svojem Facebook profilu. Isti post objavio je i na svojem Instagram profilu.

Policija je oca prevezla u KBC Sestre Milosrdnice

Prema do sada dostupnim neslužbenim informacijama, otac koji je sumnja se, ugušio svoju djecu, bio je austrijski državljanin koji živi i radi u Zagrebu. Pronađen je u stanu gdje je navodno ubio svoje troje djece, blizance djevojčicu i dječaka te još jednog mlađeg sina, gdje se potom pokušao ubiti otrovom ili tabletama. Policajci su ga omamljenog pronašli i odveli na liječenje u bolnicu Sestara Milosrdnica.

Djeca su imala sedam (blizanci) i četiri godine (dječak). U vrijeme zločina majka ubijene djece nije bila u Zagrebu, a kako doznaje Telegram, trenutno je u Dubrovniku. Djeca su vikend provodila s ocem. Policija sumnja na kazneno djelo ubojstva. Očevidom rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetnika”, izvijestila je zagrebačka policija, koja je oko dva ujutro došla u Mlinove nakon zaprimljene informacije o najavljenom samoubojstvu.

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu