Ružna priča iz sela kraj Osijeka. Sin uhićen zbog sumnje da je ubio mamu

Mještani za uhićenog kažu da je bio problematičan

ZADNJA IZMJENA: kol 14, 2020

Zbog sumnje da je ubio svoju 85-godišnju mamu, uhićen je 61-godišnjak iz sela Normanci nedaleko Osijeka, potvrđeno je u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj u petak poslije podne. Tijelo vremešne Pave D. pronađeno je u četvrtak navečer u krevetu u spavaćoj sobi.

Odmah je pokrenuto kriminalističko istraživanje koje je danas rezultiralo uhićenjem njezinog sina Dragana. Iako još nema službene potvrde načina na koji je ubio svoju majku, prema informacijama koje stižu s mjesta događaja govore da ju je ugušio.

Naime, očevici su spominjali tragove na ženinom vratu na osnovu kojih je odmah bilo jasno da se radilo o sumnjivoj smrti, odnosno ubojstvu.

Ogorčeni mještani

Mještani s kojima su razgovarali novinari 24 sata, uhićenog 61-godišnjaka opisuju kao problematičnu osobu. Kažu kako je bilo samo pitanje trenutka kada će dići ruku na svoju majku. Zazirali su od njegovog ponašanja na ulici zbog čega su ga često prijavljivali policiji. Jedan od susjeda čak se i sukobio s njim jer mu je ovaj urinirao po dvorištu. Budući da mu je u tom sukobu slomio prst i rebra čovjek je uvjetno osuđen.

“Molili smo njegovu majku da ga preodgoji”, opisuju.

Jedan od mještana za Jutarnji list je ispričao kako mu je u četvrtak Dragan D. rekao da je mami loše i da leži u krevetu. Kasnije mu je rekao da je mama umrla. Međutim, mrtvozornik je primijetio da je žena plava po vratu zbog čega je odlučio pozvati policiju.

Ana Raić Knežević
Telegram autor
1983 članka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program